Vypadavanie vlasov

Príspevok v téme: Vypadavanie vlasov
kaa

ahoj.mam mensi probelm.uz dlhsi cas mi vypdavaju vlasy.no bola som uz aj u koznej a dala mi nejaku vodicku na rast valsov ci co ale moc to nepomohlo a potom este injekcie ale to len trosku zabralo ale pototm nci sa nezmenilo..trva ot uz asi priblizne rok a ak sa mam priznam tych vlsov som mala dakedy omnoho viac.vraj je to aj tym ze ich nosim v gumicke tak to neviem,to sa snazim redukovat ale aj tak...inac som zdrava...prosim poradte mi niekto co mam robit lebo vlasy co som mala sa mi pacili a rada by som mala take iste znovu..poskusala som aj vselijake domace recepty..seriozne dakujem..papa

roman08

liza8 ja si myslim ,ze mozes pouzit aj cerstve ono je to vlastne tinktura pripravuju sa tak aj bylinkove tinktury vyluhom v alkohole a cerstve bylinky su ucinnejsie ako susene takze urcite to plati aj pri tej paprike.

RNG

velmi zaujimave! A mozno to aj pracuje, lebo vypadavanie vlasov je nielen z zo zvyseneho DHT ale casto zo zleho prekrvenia a stiplave papriky su dobre na prekrvenie(kapsaicin natrety na kozu ju poriadne prekrvi az ocervenie)
Ak to niekto vyskusa ,prosim dajte to sem na forum, aky je z toho uspech.
Pozor na ruky, ked si to nanasate na hlavu, nedotknite sa ani oci ani nosa skor nez si ich viackrat neumyjete dokladne. Najlepsie je si to dat v tenkych plastikovych rukaviciach, take, co dochadzaju spolu s farbou na vlasy.

liza8

jasne, napiseme:)..teda aspon ja:)..ale one Lucinka33, ja som kupila cerstve, co myslis, moze byt aj to?..lebo ja som ine fakt nesplasila:(

Lucinka33

liza8 ja som akurat dnes kupila susene chilli papricky :) Stali 39 centov a vyrobca je Maspoma. Tiez som ich nikde nemohla najst, vsade som hladala, az nakoniec ich mali v Kauflande :) Tento recept idem vyskusat na mojom otcovi :) Snad mu to pomoze.