Systémový lupus erythematosus (SLE)

Príspevok v téme: Systémový lupus erythematosus (SLE)
maťa

...pekný deň, zatiaľ nepoznám osobne človeka, ktorý trpí rovnakou chorobou ako ja (SLE) a tak mi napadlo, že možno na tejto stránke sa nájde niekto,kto má rovnaký osud ako ja a trápi sa s lupusom.

------------------------
Ahojte... tato tema ma uz vela prispevkov. Verim, ze sa v nom najde aj vela "dobrych rad".

Pomozte nam ich najst a oznacte ich pomocou nasej novej funkcie. Urcite ste si ju uz vsimli....

agatulen

Mráz namaloval na okna bílou krajinu a vánoční čas zas přišel k nám.Svět na sebe vzal bílou peřinu a každý začal věřit pohádkám.At se Vám splní po čem srdce touží a donese to na Váš práh,přeji také at zdravíčko Vám slouží a žijete jak v pohádkách.... Všechno nejlepší v novém roce na konci s magickou osmičkou
přeje všem za hranicemi na Slovensku Agata
www.lupusinky.estranky.cz

evkad

Nech radosť, láska a nádej, ktorá k nám prišla na Vianoce v podobe malého Ježiška naplní vás i vašich blízkych. Požehnané Vianoce a šťastný Nový rok želá Evka.

marry1

Pod stromček balík zdravia,
vzácny poklad, ako ľudia vravia, šťastie, veľa pohody,
spokojnosť,radosť,žiadne náhody,
pevný krok a šťastný Nový rok

danad

Krásne prežitie Vianočných sviatkov,veľa lásky,spokojnosti ale hlavne zdravia všetkým želá Dominika s rodičmi.

moncika

evkad priatel berie prednison 20mg, imuran a plaquenil, znasa ich chvalabohu dobre aj mu pomahaju len peceni neprospievaju, tak berie aj kopec prirodnych doplnkov aby to pecen az tak nezatazovalo. drzim palce a vsetkym prajem krasne vianoce najma veeeeeeeeeela zdravia a verim ze ten novy rok bude omnoho lepsi.

maťka

... všetkým prajem príjemné prežitie vianočných sviatkov v kruhu svojich najbližších a do nového roka veľa zdravia,lásky,radosti a optimizmus,ktorý všetci moc potrebujeme... Maťa s rodinou

veronika

Som rada ze som objavila tuto stranku a toto forum,lebo som mala pocit ze takuto hnusnu chorobu mam len ja...Mozem sa opytat ci ma niekto z vas napadnute aj oblicky a bol na ne lieceny v Nurchu?Ako to prebieha?Mam tam ist na infuznu liecbu a mam z toho trochu obavy...

evkad

Písala som tu už skôr. Konečne som sa dostala k výsledkom z Piešťan, niekde sa stratili. Po urgovaní mi ich doktorka poslala doporučene ešte raz. Záver znie: Antifosolipidový syndróm s pozitívnymi antikardiolipínovými protilátkami a epizodickými artritídami. Maju mi zaviesť Prednison 10mg, Plaquenil a Imuran. Ďalej mám brať Warfarin 6mg a Agapurin. Pravidelné kontroly u reumatológa, hematológa, neurológa ak by lieky nezaberali, treba sa znova objednať v NURCH. K tomu intenzívna rehabilitácia.Chcem sa spýtať na tie lieky, ako sa znášajú a ako zaberajú. Aké máte s nimi skúsenosti? Ďakujem a prajem pekné dni. Evka

RNG

Boswelia a pycnogenol su oboje protizapalove,pycnogenol je aj velmi silny antioxidant.
Ale najsilnejsi protizapalove su Quercitin , Bromelain a rybacie oleje.