Systémový lupus erythematosus (SLE)

Príspevok v téme: Systémový lupus erythematosus (SLE)
maťa

...pekný deň, zatiaľ nepoznám osobne človeka, ktorý trpí rovnakou chorobou ako ja (SLE) a tak mi napadlo, že možno na tejto stránke sa nájde niekto,kto má rovnaký osud ako ja a trápi sa s lupusom.

------------------------
Ahojte... tato tema ma uz vela prispevkov. Verim, ze sa v nom najde aj vela "dobrych rad".

Pomozte nam ich najst a oznacte ich pomocou nasej novej funkcie. Urcite ste si ju uz vsimli....

pani motýľová

RNG,
uhýbaš a neodpovedáš k veci. Zaobstarávaš doplnky pre seba, svojich priateľov a rodinu ako uvádzaš vyššie - veď napíš kto z nich má lupus, aké má prejavy, čo užíva a s akými konkrétnymi výsledkami.
A mimochodom - Ty si prvý začal útočiť, že sme sa so svojim ochorením zmierili a odovzdali sa do rúk osudu. My si tu radíme na základe svojich vlastných skúseností. Máme rovnakú, alebo podobnú diagnózu a každý píše to, čo vyskúšal doslova na vlastnej koži. Čo nám ponúkaš Ty okrem propagovania produktov, ktoré dovážaš?

dada

ja vám ďakujem, určite sa s tým budem musieť vyrovnať, len je to ťažké. teraz čakám na správu z piešťan a dúfam, že mi dávku znížia.viete mám iba 34 rokov,našťastie 2 deti a vynikajúceho manžela. ked to bolo so mnou zlé,tak mi nevadilo či budem chlpatá, tučná s gulatou tvárou no keď k tomu prišlo tak to bol šok.ja viem,že je dôležité,že výsledky sú ako tak v norme no... moja mama hovorí: kým tučný schudne, chudý umre, takže šetrím do rezervy cha-cha.

RNG

Ja nemam ziadne lieky na SLE, ale len prirodzene produkty,ktore su velmi ucinne proti mnohymi lekarmi podozrievane(niektore uz dokazane) komplexne priciny roznych "autoimunnych chorob", ako latentne formy borelioz, chlamidii a roznych virusov.
A kedze tieto prstriedky su kategoria potravinove doplnky, tj nemaju ziadne skodlive postranne ucinky ani drogovu zavislost ani rezidualne zamorenie tela, mozu sa bez obav vyskusat.
Prinajhorsom nebudu pracovat na SLE, ale aspon ocistia telo od roznych nakaz, cize to nebudu uplne stratene peniaze.
Nevidim totiz, ze by niekto iny ponukal lepsie riesenie, nez drogy adresujuce len priznaky, ktore maju popritom plno skodlivych ucinkov a tak isto nevyliecia, to sami viete najlepsie.

RNG

Omluvam sa , ze som sa dal strhnut mojim prirodzenym instinktom pomoct. Zase som stupil do osieho hniezda. Mozna sa raz poucim, aby som nechal ludi v ich akceptovanom trapeni a nevyrusoval ich novymi poznatkami, ktore by mohli sposobit prilis revolucne zmeny.
V mojich radach sa nejednalo o moje produkty, hoci tie ktore sa povazuju v mne dostupnej literature z vyskumu sa snazim zaobstarat pre seba, svoju rodinu a kamaratov a tiez pre inych krajanov prostrednictvom mojich obchodov.
A stoji ma to plno casu, namahy a penazi, takze by som asi najlepsie pre seba urobil, keby som sa na to vyflakal.
Hlavne po takychto reakciach stracam chut v tom pokracovat...

pani motýľová

RNG,
zjavne si nepochopil, o čom je táto téma.
Keby sme sa nesnažili o to, aby sme sa mali lepšie, nevznikne ani táto téma. Myslíš, že ak si nenakupujeme vo veľkom Tvoje produkty, nemáme zéujem o zlepšenie zdravotného stavu?

RNG

Gloria, velmi trefne povedane!
Tato tema je pre tych, ktory sa zmierili s tym, ze maju neliecitelnu autoimunnu chorobu, pri ktorej na zmiernenie symptomov(nie na liecenie, preboha) treba brat rozne pre telo skodlive chemikalie.
Preto sem nebudem zbytocne prispievat, lebo moje usilie je pomoct vyliecit, aspon snaha, ked aj nie vzdy uspesna. Rozhodne nie vzdanie sa do ruk osudu.
Kto na zaujem o ine riesenia, prispievam do inych autoimunnych tem.

gloria

Milá Dada, ver mi, že sa lepšie s touto chorobou vyrovnáš, ak budeš vedieť o čom to je. Ja mám Lupus 11-ty rok a takmer nič som o ňom nevedela, pretože lekári informácie neposkytujú v takej miere, ako by mali. Viac som sa o tejto chorobe dozvedela až z týchto a českých stránok a som rada, že o tom viem viac a viem, čo môžem čakať. Aspoň ma nič neprekvapí. S tou váhou sa vôbec netráp, tiež som brala Prednison 50mg a pribrala som cez 20 kíl, aj ked som nejedla takmer nič, ale aj s tým sa vyrovnáš a ak budeš mať šťstie, aj to zhodíš. Základom je neopustiť sa a žiť naplno medzi ludmi, ktorých máš rada a hlavne nepoddávať sa depkám. Prajem ti vela zdravia.

agatulen

Dadusko,precti si
www.lupusinky.estranky.cz
a jeste dalsi clanky a budes mit o cem premyslet...
Nesnasenim nemoci se nic nevyresi,je to jen strkani hlavy do pisku.
drzim ti pesti,bud statecna a hlavne AKTIVNI!