Systémový lupus erythematosus (SLE)

Príspevok v téme: Systémový lupus erythematosus (SLE)
maťa

...pekný deň, zatiaľ nepoznám osobne človeka, ktorý trpí rovnakou chorobou ako ja (SLE) a tak mi napadlo, že možno na tejto stránke sa nájde niekto,kto má rovnaký osud ako ja a trápi sa s lupusom.

------------------------
Ahojte... tato tema ma uz vela prispevkov. Verim, ze sa v nom najde aj vela "dobrych rad".

Pomozte nam ich najst a oznacte ich pomocou nasej novej funkcie. Urcite ste si ju uz vsimli....

agatulen

Ahoj, ja bych teda potrebovala vedet,jake enzymaticke prostredky jsou silnejsi...nevim o tom nic,znam jen Wobenzym a Phlogenzym.d¨Diky...aspon odkaz nebo vice info.

dada

Ahoj Mased. Ja mám tiež s men. problémy. Tiež ju v podstate nemám.Keď mi vysadili prednison -omylom- tak menštruácia sa dostavila.No keď mi ho nanovo nasadili tak zase bol menš. útlm.Ale neviem čo sa stalo asi po 1/2 roku,čo som nemala men. pri dávke 10. som dostala men.Prešli mi 2 cykly a zase nič.No jednoducho, noty na bubon sú aspoň v nejakom rytme.A ešte niektorá z Vás rieši cysty v prs. a uzliny-ja som si potierala prs. a uzliny švédskymi kvap. a nechtík.mastičkou/ ale tou bielou/-uzliny zmizli a cysty miznú a tvoria sa nové.

RNG

Wobenzym je starsi a pomerne slaby enzymaticky pripravok, na ucinnost treba brat vela tabliet(15)
Od vtedy prisli na trh ovela silnejsie prostriedky.
Netreba zabudat na enzymotvorny jod, telo same s pomocou jodu vie vyrobit vlastne enzymi na odpratanie cyst a inych "smetisk" tela.

marry1

Ahojte dievčatá, mne Wobenzym na cysty vôbec nezaberá, neviete o niečom inom? Prajem Vám všetkým pekný dník :)

agatulen

Ahojky,ja jsem mela pred 5 lety tyto problemy a velmi mi pomohly enzymy,Wobenzym.Uzivala jsem je 3 mesice,meditovala a hodne chodila do prirody a vsechno se spravilo.

lesanka

Ahoj!
Po dlhšom čase sa Vám opäť hlásim a chcem Vás požiadať o radu. Mala niektorá z Vás problém so zväčšovaním lymf. uzlín v podpazuší a tvorbou cýst v prsníkoch? Čo ste užívali, a čo Vám pomohlo?
Poprosím len osobné skúsenosti. Ďakujem.

RNG

evkad, tam je ten problem, ze ta lekari presvecia, ze liek musi mat aj zlu stranku.
Doplnky potravy tu zlu stranku nemaju a nemozu mat, inac by ich nepustili na trh.
A pritom velmi mnoho z nich pracuje rovnako dobre, ba dokonca lepsie, nez lieky, ale ti nikto nesmie oficialne povedat, na to ma pravo v USA napr. urad FDA, na Slovensku odbor pre schvalovanie liekov pri medickej fakukte a Ustave hygieny.

evkad

Nikushka, aj ja som brala xanax, no iba krátko, je návykový, to potvrdila aj psychiatrička, ak nemusíš, tak ho neber, no samozrejme sa musíš poradiť s lekárom. No ak sa nedá, ta sa nedá.V podstate každý liek jedno lieči, druhé ničí

RNG

Xanax=alprazolam(benzodiazepin)=navykova tlmiaca droga, s hromadou bocnych ucinkov.
Na ukludnenie a hlboky spanok je plno prirodnych prostriedkov, od bylin(valerian, chmel, pastierska kapsicka,harmancek ) cez mineraly, melatonin, lubovnik az po 5-HTP