Systémový lupus erythematosus (SLE)

Príspevok v téme: Systémový lupus erythematosus (SLE)
maťa

...pekný deň, zatiaľ nepoznám osobne človeka, ktorý trpí rovnakou chorobou ako ja (SLE) a tak mi napadlo, že možno na tejto stránke sa nájde niekto,kto má rovnaký osud ako ja a trápi sa s lupusom.

------------------------
Ahojte... tato tema ma uz vela prispevkov. Verim, ze sa v nom najde aj vela "dobrych rad".

Pomozte nam ich najst a oznacte ich pomocou nasej novej funkcie. Urcite ste si ju uz vsimli....

agatulen

Ahojky, prosim,na solarko zapomen,je stejne skodlive jako slunicko!!JE U SLE ZAKAZANE!!!!!!!!!!!
Zkus diskusi na lupusinkach ohledne opalovani a ochrany pokozky(je tam v diskusi,uplne dole i o samoopalovacich kremech,to by te mohlo zajimat..papa):
KUK:
www.lupusinky.estranky.cz

semi

Ahojte zistili mi lupus pred rokom a pol a chcem sa opytat ako riesite leto a bielu plet,mne zakazuju slnecne ziarenie ale sam neviem ci mi to skodi.A neviete mi poradit ako to potom riesite ako da sa chodit niekde do solarka alebo cim to riesite niejakymi kremami dik.

alonka

Dobry den,dozvedela jsem o vašich strankach z českych lupusnek.Hledam tady pana Rudolfa ktery ma 10 letou dceru s diahnozou SLE.Moji dceře před pul rokem taky byl zjišten lupus,bude ji 7 let.Tak jestli nikdo zvas nevi třeba i o jinim diteti ktere ma lupus,dekuj.Muj email ALONKA@seznam.cz

agatulen

Ahojte Lu-pusinky, pořád je co objevovat,já stále hledám náměty na další články...snad i Vám pomáhají..
Držím pěsti a hodně štěstí v soupeření s lupusem a koukněte se někdy na NOVINKY na lupusinkách:
Hezké jaro od Agaty!!!

PS: jako JARNI dárek,zdarma stažení tapet na PC s motýlkama nebo vlkama:
nebo soutěže:

mirushik

tak ma naapdlo ci by mi niekto z was neporadil...ake priznaky ste mali??a kde wam prisli na to ze mate lupus??pls sa bojiimmm

mirushik

ajojtee..mnoo ja sa bojim zeč ho mam..totiz mi bywa dost blboa padaju mi wlasy ako ne zrowna neak wo welkom ae aj tak sa bojimm..=(