Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
baby aké AD beriete? Máte aj vedľajšie účinky - priberanie, malátnosť???
keď už sme rozvírili túto "vďačnú"tému a prečítali rôzne dobre mierené rady,odmyslime si antidepresíva a prejdime k teórii,už som to aj skúšala,ale márne alebo ak ste to dokázali ako na to?takže k tzv.pozitívnemu mysleniu:"_vaša myseľ prijme to čo chcete,treba sa zbaviť pocitov,čo spôsobujú bolesť,podporme každú myšlienku,ktorej sme sa rozhodli veriťzmeň myšlienku a s ňou sa dá zmeniť aj pocit "atď,skúšala som ale márne,obdivujem takých ľudí čo to dokázali,dá sa to????
tak zatial som v polovici ale paci sa mi to :}take zaujimave myslienky tam su na zamyslenie...a newem ehm laska..pochybujem ze do mna by sa niekto zamiloval..:(
tak ja som chodila psychoske a pol roka bola mimo,teda ked jej nic nepovies tak nevidi co ta trapi.snahu mala no ale co ked tam len sedis ticho.tak mi jedneho dna daco rozpravala a spomenula slovo laska a to je na depku bomba.fakt.moj pes bol prvy potom jeden chalan sa zjavil v mojom zivote a po rokoch si stale nazivame.ako z rozpravky no.niekto na nas caka aby sme mu tulasku dali.
aj ja mám tú knihu ale ešte som ju nečítala. tak potom napíš či to bolo zaujímavé.
Caute :}Ja sa chcem spytat ze ci ked ste prisli ku psychologovi tak ste nemali problem mu vsetko povedat?lebo ja ked som bola u psychologicky tak zo mna nic nevedela dostat..proste som sa nedokazala prinutit nic jej povedat..a mozno by si myslela ze mi nic nieje ze to su len take pubertalne rozmary..ach kiezby to tak bolo :(noa ku psychiatrovi vas musi poslat psycholog nie?a este nemaju nejake vedlajsie ucinky tie lieky na depresiu?napr.priberanie,ospalost..?ja som si naplanovala cinnosti cez vikend-citam knihu Alchymista a budem cvicit a pozerat tv tak dufam ze pri tom sa depka nevrati,zatial mam celkom fajn naladu..som zvedava dokedy
pre lencok1
lieky? mne sa zda- ist psychiatrovi, to je konec, pretoze ten je schopny len predpisat nejake tabletky, tabletky a tabletky. to ta akurat popletie atd...radsej problemy riesit inak, nie tabletkami, tabletky problem nevyriesia, tabletky ta otupia akurat tak, ze zblbnes a zabudnes na tie problemy (mozno o to jej slo, tej doktorke:P)
tu treba komunikacia, riesit problemy normalne ako sa da, radsej so psychologom, a ziadne lieky...ach jaj
ano pokusam sa ich rieist, ale zatial mi to akosi nevychadza, ale hadam casom...
ak mas problem samozrejme chod k psychiatrovi, ved je to len clovek, on zhodnoti ako si na tom, budem ti drzat palceky:)
no ty si teda ale prípad :), a pokúšaš sa riešiť dané problémy? Ja sa zatiaľ k psychiatrovi len chystám a neviem či tam ísť alebo nie.