Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
mozno teraz sa ti nechce, ale co ked ta potom chyti strasna depka?
No ja tiez neviem ci budem stastnejsia ale aspon to chcem skusit..a nejako sa neviem prinutit ist ku dalsej psychologicke,zda sa mi to zbytocne..neviem uvidim ...momentalne na tom niesom az tak zle,no nechcem to zarieknuut :O
Neviem ci budes stastnejsia ked schudnes. Nechcem malovat certa na stenu, ale takto sa vacsinou zacinaju poruchy prijmu potravy. Davaj si pozor. Kazde zle obdobie pominie. Treba vsak proti tomu bojovat. Sice, niekedy to prejde samo, ale nie vzdy. Ked ti ta psychologicka nepomohla, treba skusit inu. Ja som chodila ku strasne vela psychologiciek a nikdy mi nepomohli. Nepomohlo mi to preto, lebo mi nesadli. Az na tuto, ku ktorej chodim teraz. Ak mas taketo stavy uz dlho, tak by si fakt mala vyhladat pomoc. A neboj sa! najvacsia tma byva pred svitanim:)
nemyslim si ze budem stastna..uprimne neverim tomu ze budem niekedy stastna:(ale aspon stastnejsia..a nechcem byt ako anorekticka len schudnut 3-4 kg,citi sa lepsie,sebavedomejsie...
takze si myslis, ze ked schudnes, budes mat sebavedomie a budes stastna?
nie ja jem velaa...len akurat som dost prieberciva v jedle a som vegetarianka,ale aj tak chcem schudnut.Mozno ked sa mi zvysi sebavedomie tak depka trochu ustupi a budem stastnejsia :}aspon to chcem skusit..
baby, co mate depku, ak beriete HAK tak prestante....ja som to urobila a depresia zmizla, z coho som sudila ze to bolo z toho....lekar mi uz aj vypisal cipralex, ale radsej som vysadila HAK, ze co ak je to z toho...a aj bolo...teraz som v pohode, kazdy den krasny....
čaute...ja už mám depku 2.5r.a myslím že už mi ani lepšie nebude, si nepamätám kedy som mala dobrý deň,ajlieky som užívala a nič,som prestala,som stále nahnevaná,nedokážem sa poriadne pripraviť na skúšky,to som ja,niekedy mi je do plaču...
mirka mozne to je.vies,niekedy to az tak nevisi od veku,lebo to nema presne hranice.Ze mas 18 a si zrazu dospela.To je tak akurat v nasom zakone,ci ako sa to vola.Vyborny napad!Zacvicit si=)) to je super,ze to tak riesis.
Layla a maju na to dovod ze hovoria ako malo jes?
Ach ludia mne je uz uplne naniiic..este k tomu mam chripku a citim sa akoby som umierala..to je des uz vazne nielenze mam depku este aj tu sprostu chripku mam a kazdy ma kibicuje ze nic nejem a ze preto som chora...:(((((