Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

top secret

ja mavam tiez depresie..zacalo to chudnutim,a teraz mam kombinovu anorexiu a bulimiou pekne som si obsrala zivot a to mam len 16 rokov.depky..mam za sebou pokusy o samovrazdu..trpim sebaublizovanim..moj zivot uz nema zmysel..ja verim v posmrtny zivot..kym budem zit,stastna nebudem nikdy..preto chcem zomriet..narodim sa druhy krat a zacnem zit od znova

fifik

z mojich skusenosti viem, ze ked budes mat depku, tak ani nevyjdes z domu, nieto este sa ist objednat ku psychologicke.

layla

Ja som z Presova a tiez dufam ze s prichodom jari sa nam zlepsi nalada,hlavne ked svieti slnko...A ja to chcem este skusit sama a ked pride skola a zhorsi sa to tak mozno sa objednam ku psychologicke..

fifik

cvokina, aj ja dufam, ze to coskoro odide. Lebo vela ludi je teraz so zivotom na vazkach. Teda, ak sudim podla seba:( Ale treba si nasadit ruzove okuliare, aj ked je vsade strasna tma:)Ale ked uz si evidovana u psychiatra, tak ti netreba ziaden listok, nie?

cvokina

ahoj :). Ja mam tiez depresiu, liecim to svinstvo asi rok a pol. Niekedy je lepsie, niekedy je horsie. Lenze som uz stara krava (pred tridsiatkou) a sedim doma na prdeli... ci skor lezim v posteli... uplne neschopna.
Tabletky su fajn, po fyzickej stranke dost pomahaju. Netreba sa im branit, cim viac to clovek odklada, tym horsie mu casom je. Ja som bola tiez sprosta, ze som to odkladala. Na prd je, ze teraz treba k psychiatrovi vymenny listok od obvodaka, to museli vymysliet dobre dute hlavicky.
No a inac je zivot dost bieda, sak to poznate. Tak vam drzim palce, vlastne aj sebe, nech nam to s jarou prechadza.

fifik

to je super=) tie "prkotinky" zohravaju velku ulohu. Prave u ludi s depresiou sa ma zakladat terapia na vykonavani cinnosti. Mozu to byt fakt blbosti, ale dokazu neuveritelne pomoct. Tak ked vies, ze sa vrati, preco ju nevyhladas? Odkial si? Mozno by som ti vedela dat kontakt.

layla

Aaa dnes mi je faaajn :DDD akoo neviem preco ale mam chut to tu napisaat..normalne mi je dobree...tento pocit som uz dlho nezazila a je super :O Mozno je to tym ako som vcera zdravo jedla a tak sa citim tak fit a vyzehlila som si vlasy,namalovala sa a chripka mi uz prechadza..viem ze su to take prkotinky ale spravili mi dobru naladku..:O

layla

ja som si ista ze zase na mna pride,pretoze teraz ked som chora a cely tyzden som doma tak je mi celkom fajn ale akonahle pojdem von medzi ludi,do skoly tak sa zase vrati..vlastne ludia mi vzdy zhorsia naladu...