Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

vodulienka

ahoj ja by som sa i stretla ale je to mneší problem som z Topoľčian to je do bratislavy trošku dalej ... Tak neviem ako by sme to vyriešili. Inak som za .. rada sa s niekim porozprávam kto vie ako mi je..

na.stene.visi.obraz

to s tymi antidepresivami- bola do dost dlha doba na to, aby spravne zaucinkovalli, ale nestalo sa tak.. objasnujem to preto, lebo keby chcel niekto oponovat, ze sa maju brat dlhsiu dobu, lebo zo zaciatku je efekt samozrejme opacny..

na.stene.visi.obraz

Keby sa chcel naozaj niekto kvoli tejto teme stretnut s dievcatom z BA, ktore chce poradit a povzbudit, aj ked sama ma slabe chvilky, nacpavala sa aj chvillu antidepresivami, ktore jej nepomohli.. Viete, ked sa niekomu snazim pomoct, tak ma to naplna a je to jeden zo sposobov, ako sa zbavit uzkostnych stavov, lebo sama viem, ako mi pomoze, ked mi niekto veri a povie mi, ze som normalna a silna osoba, ktora to zvladne.. Aj ked zo zaciatku som sa z tych slov isla pogrcat..

vodulienka

ahoj .. no depresiu poznam až moc dobre... tiež mam teraz dni nie moc pekne.. Nič sa mi nechce.. naladu mam stale sklesnutu a začinam byť na ostatných agresivna ani neviem prečo. S rezanim som tiež mala problemy... Hadam sa nam všetkým raz podari zvýtazit .

na.stene.visi.obraz

layla- odkial si? ja by som sa s tebou sj stretla, lebo podla mna to cez toto forum nema zmysel riesit, aj ja som mala obdobia, ked som hladala pomoc, a chat mi nepomohol, tak, ze by som si mohla povedat- som v poriadku. a potom som dospela do stadia, ked som uz ani o pomoc volat nedokazala, nevladala a rok som bola ako bez duse, bez mozgu, bez srdca, bola som ako stroj, prezivala zo dna na den.. Ja som z BA..

fifik

stale ta depka, ja sa momentalne citim rovnako:( mas nejaky napad, ako z toho von? Ja nie. Uz je to fakt na nevydrzanie. Predtym, ked som sa rezala, ze sa akoze chcem zabit, to bolo len preto, aby si ma vsimli, ze nieco nie je v poriadku. Ale teraz uz nechcem s nikym komunikovat. Chcem zaspat a neprebudit sa. A nechcem, aby ma niekto "zachranoval":((((((

ajven

stale ta depka: nu, neviem, čo na to viacej povedat, než čo som pisal o par riadkov nižšie. Ide o to sa snažit rozmyšlat pozitivne. Uvedomit si,že ked maš depku,vidiš len to zlé a to dobre ignoruješ. Musiš sa naučit zamerat na to dobre.

layla: áno, je to všetko spojené. Preto by si nemala svoje telo ponižovat alebo ho považovat za blbé. Inak sa to premietne do tvojho zdravotneho stavu. A to nie su pohadky, je to aj vedecky dokazane. ALe len malo ludi to berie na vedomie...

layla

ach ludia..no aj na mna to zacina liezt...od rana mam hnusnu naladu a doktorka ma poslala na nejake blbe vysetrenie so srdcom..uz vidim jak tam pojdem..kaslem nato ked mam blbe telo tak nech si s tym poradi samo..si myslim ze vsetky moje problemy su spojene so psychikou...

stale ta depka

uz mi to leze na nervy :( cely cas som stastna a zrazu ma chyti z nicoho nic, alebo staci aj male "kopnutie" a uz mam depku :( aj si vravim, ze kasli na to, bud dalej stastna, ale to sa neda! pustim si hudbu, nic, pokecam s inymi ludmi, nic. mna to uz fakt nebavi!