Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

amelia

elessar: suhlasim s Tebou, nemam pravo pisat ked o Tvojom stave neviem nic. No z Tvojich riadkov sa mi to zdalo byt take prizemne, posielat holku na bike ked ma evidentne vazne problemy a mala by navstivit psychiatra. Vela uspechov v lieceni!

elessar

PETO...aj ja by som odporucal psychologa...lieky ti pomozu, ale ak ten problem budes niekde vnutri stale nosit (aj ked nevedome), tak ho neodstrania. vtedy je fajn zajst za psychologom, aby si sa vyrozpraval a jemu by sa malo podarit najst koren problemu a odstranit ho. skus zajst za psychologom, ale pytaj si doporucenku od lekara, inac by ta to asi stalo dost vela. prajem vela uspechov pri rieseni tvojho problemu.

janka

čau Peťo nič nie je také zlé ako sa na prvý pohľad zdá..ja som zažila niečo podobné, iba bez toho psychiatra a držalo ma to skoro dva roky..a myslela som si, že to prejde časom, alebo, že potrebujem nového chalana, ktorý mi pomôže zabudnúť..ale to bolo nanič lebo som každého porovnávala a nikto nebol taký úžasný ako on...tak som bola sama..lenže po čase Ti začne chýbať niekto, kto tu bude iba pre Teba...a nájdeš ju keď to budeš najmenej čakať..ja mám už vyše roka fantastického chalana a nemenila by som za nič na svete a to som si myslela, že nikto lepší ako bývalý neexistuje...včera som ho po dlhej dobe náhodou stretla a už sa vôbec nezdal taký dokonalý, ľudia sa menia..ono to bolí,ale treba ísť ďalej

peto28

ja som toho doktora ale musel navstivit ja som bol uplne dole keby mi trhali za ziva ruky nohy tak by ma to asi tak nebolelo..spal som max.4h denne bol som extremne vycerpany a zniceny este chvilku a isiel by som na dno..ten psycholog je inac dobry napad..vyskusal som vsetky recepty na zabudnutie od sportu az po alkohol a baby no prostte vsetko a napriek tomu sa mi ta osoba stale zjavuje v mysli dost neprijemne..ale snazim sa!!!

nooooooooo

peto a psychologa si skusil? podla mna je to lepsie ako psychiater. lebo ten ti len da lieky a to je vsetko, ale u psychologa sa vyrozpravas. to mas daleko lepsie. dostanes to zo seba von. teda to len v tom pripade ak to chces riesit touto cestou. normalne by som to riesil tak, ze hlavne vela casu venuj tomu co ta bavi alebo bavilo. rob vsetko preto aby si nemal cas mysliet na to. a jedneho dna si uvedomis, ze uz je to vlastne za tebou.

peto28

snazim sa s mensimi a vecsimi uspechmi takato vec sa mi v zivote nestale a sam som prekvapeny ako ma to dostalo dole...

peto28

ahojte pred 5mesiacmi som sa rozisiel s priatelkou a zobralo ma to viac nez moc..proste som to nezvladol a isiel som ku psychiatrovi ktory mi stanovil diagnozu depresia dostal som lieky ktore som uzival a celkom mi to pomohlo...pred mesiacom ma to vsak opet dostalo a teraz bez zjavneho dovodu a opet som sa ocitol u doktora..momentalne zase uzivam lieky ale mam taky pocit ze na nestastnu lasku este liek nevymysleli...snazim sa pocity na EX vedome potlacat ale ide to s mensimi uspechmi...som s toho celkom dost unaveny...

fidorka 2

Máte niekto skúsenosti s 5-HTP? Beriem antidepresíva, ale moc nezaberajú, resp. potrebovala by som asi silnejšie a to práve nechcem, radšej by som skúsila to 5-HTP