Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
a čo takto výživové doplnky od rng, práve mi dnes prišiel ľubovník+iné...
mna najnovšie vytáčajú aj bežné veci, napr. čakanie v rade, byť sama doma... proste ked sa tomlu poddám, tak ...:-(((
face of agony. Z voľne dostupných liekov môžeš skúsiť Deprim(ľubovník), alebo doplnok stravy Ginkgo, ktorý kúpiš v lekárni za 100,-sk tridsať tabletiek. To ti stačí na mesiac.
bylinky.abecedazdravi.cz
www.ordinace.cz
uvidis, ze ta to prejde, v tvojom veku je to normalne, to co pises je ako z mojich ust v 16...
dobre to poznam, ale uvidis, zrazu to zmizne ani nevies ako.... si to ani neuvedomis... prestanes sa zamyslat nad blbostami, si v puberte, to je normalne, aj ja som sa v tvojom veku bala, ze uz nebudem stastna...
ja ked 1 den nechám tomu - pocitom - volný priebeh, tak aj na druhý den som vytočená... asi treba bojovať s tým hned!!!
face of agony. Zmysluplné je všetko, čo je pozitívne. Lepšie ako negatívne myšlienky je nemať žiadne. Nauč sa nemať žiadne myšlienky, než by mali byť negatívne.
Aurorix nieje lecitín, ale celkom schopné syntetické antidepresívum.
Primalo, pridrahy.
Odporucam pre kazdeho na cistenie zil raz az 2 krat do tyzdna zobrat lyzicu(8-10 gramov) lecitinu, cisteho 95% granulatu.
Lecitin vycisti zily od tukovobielkovinnych nanosov, zlepsi cirkulaciu, podstatne zmensi pravdepodobnost poraziek, infarktov a zlyhani nedokrvenych organov a je zaroven nootropics, tj material zlepsujuci cinnost mozgu.
co si mylite o tomto vyrobku?
-odkaz odstránený-
navi,ale ako mam potom vediet co mam robit aby to bolo zmysluplne?Ten aurorix je lecitin?
face of agony. Zmysel života nehľadaj, ak nechceš skončiť samovraždou. Jediný zmysel života je optimizmus, a to v akejkoľvek situácii. Je jasné, že máš depku. Ak budeš mať negatívne myšlienky, tak si v prdeli. Nauč sa nemať negatívne myšlienky.To je prvý krok k náprave. negatívne myšlienky nikdy nepovažuj za relevantné a ignoruj ich zo svojho vedomého menu.