Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

jaja, fakt to je len pre chlapov, pretože baby by mohli závidieť, pokiaľ nie sú tak vyvinuté, ale ak chceš, nájdem ti nejakých chlapov. alebo že by si sa pokúsila sama?
elessar. Ja som mal len sekundárnu dysthýmiu, ale myslím si, že som sa jej práve zbavil. Je mi furt do smiechu a čo za to môže? Aurorix, najlepšie syntetické antidepresívum, aké som kedy jedol, ďalej 5-htp, ginko prim,rivotril-kojenecká dávka 0,1mg, a ráno som si šlahol ešte energetický nápoj, aby som nezaspal za volantom. Dnes som mal najlepší zdravotný stav za posledných tridsať rokov. CCa 99%.

elessar

...jak iba pre chlapov??? zeny neobdivuju pekne zenske partie??? :)))
NAVI...v poho, aj ked tym, co maju depresiu by taka asi bola nafigu...nakolko clovek vtedy straca chut na sex...no a tu by ma vlastne zaujimalo, ako je to s dystymiou...prejavuje sa tento symptom aj pri nej???

navi

Depresia je fyzické ochorenie, duševné sa mu hovorí len preto, že bezprostredne postihuje vedomie, čiže dušu.

navi

Face of agony, nemajú ťa plné zuby, len majú iný druh vedomia, ktorý nasúladí s tým tvojím. Je logické, že ťa neberú. Ak by si nemala depku, tak si normálna veselá baba, ktorá by uvažovala presne tak, ako oni. Depresia nie je vecou povahy ale fyziologického ochorenia. Ak by sa tvoje fyziologické ochorenie vyliečilo, tak si normálna veselá baba, bez negatívnych myšlienok.

navi

Elessar, neviem čím to je, ale ja sa uraziť neviem. Keby som sa aj vedel, tak ty si nenapísal nič, prečo by som sa mal. Napísal som len pravdu.

elessar

FACE OF AGONY...precitaj si niekolko prispevkov dozadu, kde NAVI pise zaujimavosti. na priklade opic, ktorym umelo vyvolali depresiu je tam nieco v tom zmysle, ze okolity svet aj tvojich najblizsich najprv trapi(lo), co je s tebou, ale nakolko ti nevedia pomoct (alebo ty sama pomoc odmietas), postupne sa od teba distancuju (budu distancovat) ako od nejakeho cudaka. sama na svojej kozi zazivas, ze je to tak, ze uz ani tvoje okolie ta neberie vazne.dost na to, aby si nad tym popremyslala.
...ako som ti uz pisal, ked som ja posledny raz spadol do depresie, nevedel som sa z nej skoro za pol roka vyhrabat a posledne tyzdne som uz kaslal na vsetko, dokonca mi moj stav v isto ohlade zacal vyhovovat (mohol som sa nan kedykolvek vyhovorit). no ale to je cesta do pekla. musis si sama uvedomit, ci ten stav potrebujes k zivotu a ci ti to za to stoji, alebo chces normalny zivot spojeny s radostou, krasnymi vecami, priatelmi atd. alebo ten stav odhodis a povies si, ze je k nicomu (fakt je k nicomu), alebo sa s nim zmieris a potom uz fakt nebude pomoci.
a snad nechces prist o to ako sa SOAD zasa daju dokopy a nahraju skvely album :)))
...a stou hudbou by som tiez ubral...niektora je pre mna osobne v poho (system), ale ked som si pustal lunatic gods, tak som mal taku depku, ze koniec. takze rozlisuj, aka hudba ti robi dobre a aka nie...tym mozes zacat.
NAVI...to s tou knihou bol iba zart, dufam, ze som ta neurazil.

face og agony

navi,ja viem,ale niekedy ma to chyti.ako keby ma to bavilo a vyzivala sa v tom.vlastne ja uz ani neviem,co je to mat dobru naladu.uz som na to zabudla,depku beriem ako prirodzenu sucast mojej osobnosti.uz mi to pride tak normalne.ale najviac co ma stve,tak ze stracam vela priatelov kvoli tomuto.ved kto by sa uz len chcel bavit s depresivnym clovekom.moji rovesnici sa chcu len zabavat,chodit na diskoteky a tak.ja na to teda nemam absolutne chut.ale mam este takych priatelov,ktory si ma aj vypocuju.ale citim,ze ich to uz nebavi.raz,ked som sa isla zabit som zavolala kamaratke,ze chcem s nou naposledy hovorit a rozlucit sa.ona to uz nebrala vazne,lebo som to uz spravila niekolko krat a nic z toho.ale teraz mi to skoro vyslo.tak mi to prislo take...ja neviem,ze uz ma maju vsetci plne zuby.