Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

elessar

to preco sa moj prispevok zobrazil dvakrat??? mozno nejaka vyssia moc, aby si ho niekto dobre precital :)))
NAVI...je to pochopitelne, z toho co som o depke cital som sa dozvedel, ze ide o stav, kedy emocie prevladaju nad raciom. preto je vhodne okrem ineho praktizovat autogenne cvicenia na upokojenie emocii. cital si knihu "AKO SA ZBAVIT STRESU A DEPRESIE BEZ LIEKOV"??? velmi poucne a tie rady fakt pomahaju.

elessar

FACE OF AGONY...nuz neviem, uz "mezmerize", resp. "hypnotize" mi prisiel o dost komercnejsi od predchadzajucich albumov, serj asi tiez, ale mne sa to aj tak paci, co uz :)))
...dakujem, ze mi tak doverujes, ze svoje tajomstva prezradzas iba mne :))), ja ti k tomu poviem len tolko, ze sa trapis zbytocne. to ze si mas byt vodcom sama pre seba je v poho, kazdy by mal hladat v zivote vlastnu cestu. viem, ovela jednoduchsie je plavat s prudom, prisposobit sa, zaradit sa do siku s ostatnymi, ale vtedy sa straca prilis vela z osobitosti kazdeho z nas. takze ja radsej budem sam sebou, sam sebe vodcom a budem si volit taky zivot, aky ho chcem mat ja. koniec-koncov, aj to moze byt zmysel zivota...aby som si uvedomil svoju osobitost a podla toho sa spraval...a mozno aj nie :)))
...pises, ze AD neuzivas, lebo ti nepomahaju a ze zmenit to vsetko mozes iba ty...minimalne ta druha cast myslienky je spravna a mala by si si ju co najcastejsie pripominat, samozrejme s pozitivnym podtonom...teda ty mozes vsetko zmenit k lepsiemu.
najhorsie co clovek moze urobit je poddat sa tomu, na vsetko sa vykaslat...mne sa moj niekdajsi stav svojim sposobom dokonca pacil, az ma striasa, ked si na to pomyslim...
takze hore hlavu, este sme tu a bojujeme :)))

elessar

FACE OF AGONY...nuz neviem, uz "mezmerize", resp. "hypnotize" mi prisiel o dost komercnejsi od predchadzajucich albumov, serj asi tiez, ale mne sa to aj tak paci, co uz :)))
...dakujem, ze mi tak doverujes, ze svoje tajomstva prezradzas iba mne :))), ja ti k tomu poviem len tolko, ze sa trapis zbytocne. to ze si mas byt vodcom sama pre seba je v poho, kazdy by mal hladat v zivote vlastnu cestu. viem, ovela jednoduchsie je plavat s prudom, prisposobit sa, zaradit sa do siku s ostatnymi, ale vtedy sa straca prilis vela z osobitosti kazdeho z nas. takze ja radsej budem sam sebou, sam sebe vodcom a budem si volit taky zivot, aky ho chcem mat ja. koniec-koncov, aj to moze byt zmysel zivota...aby som si uvedomil svoju osobitost a podla toho sa spraval...a mozno aj nie :)))
...pises, ze AD neuzivas, lebo ti nepomahaju a ze zmenit to vsetko mozes iba ty...minimalne ta druha cast myslienky je spravna a mala by si si ju co najcastejsie pripominat, samozrejme s pozitivnym podtonom...teda ty mozes vsetko zmenit k lepsiemu.
najhorsie co clovek moze urobit je poddat sa tomu, na vsetko sa vykaslat...mne sa moj niekdajsi stav svojim sposobom dokonca pacil, az ma striasa, ked si na to pomyslim...
takze hore hlavu, este sme tu a bojujeme :)))

mariad

Moje milé dievčatko! Keď Ťa prepadne depka, opustí miestnosť, v ktorej Ťa prepadle a vyjdi do ulíc, najlepšie do prírody. Vyjdi, to znamená, začni vykonávať nejakú telesnú aktivitu, beh, lyžovanie, poriadne sa spoť, prípadne vykrič, alebo si poplač...najlepším liekom je pohyb a príroda. Samozrejme láska a ľudský dotyk. Nefajčí,neber drogy -káva,alkohol, ...ale vytvor sitelesnou aktivitou endorfíny, tie Ťa podržia nad vodou...Je to odskúšané, 1000%né. Ozvi sa...Májka

navi

face of agony, to že berieš syntetické antidepresíva, ešte neznamená, že berieš tie správne. Ak ti nepomáhajú jedny, treba skúsiť druhé. Zatiaľ som nezaregistroval na nete negatívum na Aurorix, preto som sa preň rozhodol. Človek nesmie prepadať skepse, ani keď mu je mizerne. Lekárovi kľudne môžeš povedať, že by si trebárs chcela skúsiť Aurorix, pretože ti to čo berieš nezaberá. Na tom nieje nič nenormálne. Psychiatri aj tak fungujú na príncípe skúsime a uvidíme.
Čo sa týka lecitinu, podporuje síce činnosť mozgu a hlavne pamäte, ale depku v indikácii nemá. To čo som ti poradil je indikované na depku.

face of agony

RNG,tak mi poradte nejaky lecitin.Ak mam pravdu povedat,tak ja sa v tom nevyznam.Pozerala som si aj produkty od RNG,ale nanasla som ho.A co toto?-odkaz odstránený-
navi,ja uz AD beriem,ale myslim si,ze mi vobec nezaberaju.Coraz viac zacinam nedoverovat lekarom.Ide im len o prachy a na cloveka kaslu.A navyse si vzdy myslia,ze maju pravdu.Niekedy premyslam o tom,ze mi nikto nemoze pomoct okrem mna samej.Asi daco na tom pozitivnom mysleni bude.Ked si vsimam okolo seba takych ludi,co veci beru s humorom,aj ked ja by som sa uz asi pochovala,tak sa maju ovela lepsie.Myslim psychicky.Majuvela kamaratov a dokonca aj lepsie fyzicke zdravie