Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

jaja

aj podla mna je sebaľútosť zaručená cesta k prehľbeniu zlých myšlienok. ja ked sa zamýšlam nad tým ako mi je zle, tak mi je o hodinu-dve ešte horšie... ked sa snažím si to nepripustiť, tak to aj prejde:-)))

RNG

branie 5-HTP nie je porusovanie vegetarianstva, je to vytazok z rastliny, ktora ale zialbohu nie je sucastou beznej stravy,
strukovina Griffonia simplicifolia(tiez zvana Bandeiraea simplicifolia alebo Schotia s.)
Rastie v Afrike ako kricek.
5-HTP sa vytazuje z jej fazul.

face of agony

elessar, ja som systemom doslova posadnuta:D
mna niekedy pochyti taka depresivna nalada,ze si cielene zapnem telku alebo hudbu a poddavnam sa tej depresii.Vtedy a mi nechce robit nic,len sa lutovat a rozmyslat na blbostami ako napriklad ako ukoncit zivot:(

face of agony

navi,tie co mam teraz mi robia najlepsie z tych co som brala.Ale ja som coraz viac presvedcena,ze moja "choroba" je sposobena nedostatkom vitaminov a latok,ktore suvisia s vegetarianskou stravou.A este aj pesimizmus.

navi

elessar. Z peniazmi nemám problémy. Netuším, či mám jeden, dva, alebo tri milióny. Nikdy ma to nezaujímalo, a asi ani zaujímať nebude. Takže napísať knihu kvôli kšeftu ma neinšpiruje.
Ak by som niekedy napísal knižku, tak to len v prípade, že by som sa dostal z derealizácie, a ten príbeh by bol vlastne mojím životopisom. Bol by to skutočný príbeh. Dokedy sa to nestane, nemám žiadnu motiváciu niečo napísať. Ja som za knihy z dobrým koncom na 100%. Polotovary sú len polotovary.

RNG

Face of agony, ked uz chces menit antidepresiva, skus aj nieco prirodzene pre zmenu. nohym prave tie prirodzene dobre zabrali a tie mozes pripoadne brat neobmedzene dlho, nie ako synteticke AD, ktore po case musis menit, lebo prestanu pracovat alebo ti ich telo konecne odmietne, lebo uz ma dost skodlivych nasledkov.
Inac nie vsetko , co je v mojich predajniach je na nete, treba tam zavolat a pytat sa predavaciek.