Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
to sa nebojíte, že si na AD zvyknete, a telo sa už bez toho nezaobíde?? ved to nie je sranda...
ja beeriem kapsule z ľubovníka, a celkom zaberajú+psychologia...
Čau tili. Dostala si emočný zásah. Tento emočný zásah zmenil tvoju štruktúru v mozgu. Na to, aby sa to dalo do poriadku treba antidepresíva, nie anxiolitiká, aj keď tie pomáhajú ako voľba, kým začnú účinkovať antidepresíva. Antidepresíva sa snažia rozleptať v mozgu zasiahnutú štruktúru tak, aby prestala existovať v tej zmenenej forme. V praxi to funguje tak, že zrazu proste negatívne myšlienky nemáš. Nemusíš sa im brániť, ako si to napísala, ale proste prestanú existovať. Hovorím z vlastnej praxe, takže viem o čom hovorím. Veľmi dobré a lekármi opomenuté antidepresívum je Aurorix.
peto 28, to čo si urobil je prvý krok psychoterapie.
face of agony. Dole pri smailíkoch by mala byť reklama na RNG. Klikni na ňu a zavolaj do Lučenca. Stojí to 450 aj s poštovným. 120 kapslí. Mne to stačí na 4 mesiace. veľmi mi pomohla výmena Citalecu za Aurorix.
Elessar. Sekundárna dysthýmia je, ak je niečo intenzívnejšie než tá dysthýmia. U mňa to bola derealizácia.
Caute vsetci.Ja neviem ci mam debku, alebo ako to mam nazvať, ale jedno určite viem, že sa v poslednej dlhej dobe citim nanič.Nič ma nebavi, nič ma neteši.Citim sa sama aj keď je pri mne niekdo.Od vtedy čo ma nechal priateľ štyri mesiace pred svadbou mam pocit, že už ma nič pekne nečaka.Hoci som po čase pochopila, že on za to nestoji....citim sa mizerne.Learka mi predpisala Xanax ale neni mi po nom dobre.Snažim sa myslieť pozitívne ale vydržím to asi hodinku denne.Nevie co to so mnou je.Ahojte a drzte sa!VSETCI!
navi, kde si zohnal 5-HTP? Zhanam ho po celom nete a nemozem ho najst. Napisala som aj mail RNG, ze ci mi to vedia zohnat, ale este neodpisali. Tak mi porad. Inak co hovorite na firmu Jamieson?
momentalne mam pocitze som sa naucil spolunazivat s mojou depkou...ale mam to stale v sebe kdesi uložené strasne hlboko...
NAVI...si nevies predstavit, jak sa tesim. z tvojich pismeniek normalne citit, ze si v poho... to je uplne fasa, normalne sa teraz takto :))) usmievam, ked to citam.
LUDIA TAKTO SA BOJUJE S DEPRESIOU!!!
aj nadalej drzim palec. a este prikladam jednu otazku: viem, co je dysthymia, ale co je to sekundarna dysthymia???