Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

tina

doby vecer, chcela by som sa opytat odbornika, teda lekara psychiatra, aky je nahradny liek za MECLOPIN, pretoze, mama mala pokoj niekolko rokov az kym ho nestiahli a vraj prestali vyrabat, od vtedy co ho neuziva je moja mama mimo svojich zmyslov, ja uz nevladzem a neviem ako by som jej mohla pomoct, pretoze lekari, ktorích navstevuje, jej tiez nevedia pomoct, no a je to z dovodu nasich distributorov, mam pocit, ze momentalne je moja mama taky maly pokusny kralik, kedze jej do nej pchaju vselijake a neviem ake este lieky, prosim pomozte......tina

navi

Vidíš elessar.Možno keby si nejakého psychologa zažil, tak by si so mnou súhlasil. Psychologické zvládnutie depky a derealizácie ma psychologovia nenaučili. Väčšina len nemo na mňa zízala, v lepšom prípade s empatickým výzorom.

navi

Payn. Pri sf sa užíva dvojnásobná dávka ako pri dp. Aspoň pri syntetike Aurorix. Sf som sa zbavil psychologicky. Proste som sa na ňu vykašlal.

navi

Ty kokos agony. Vyser sa na to, a
konečne sa zmátož. Čomu sa to rovná? Poriadna dávka Lubovníka, 5-htp, ginko a zákaz negatívneho myslenia.
A hlavne funguj, ako keby sa nič nestalo.

navi

Elessar. Ľubovníkové tabletky fungujú komplexnejšie než všetky syntetické AD. Syntetické AD 5. generácie, ktoré sú teraz klinicky testované fungujú ako spomaľovače metabolizmu serotonínu, noradrenalínu a dopamínu súčasne. Ľubovníkové tabletky tieto funkcie majú.
Ak použijem jednoduchú matematiku, tak 2x 5-htp= 1x 5-htp+ 1x lubovník.
Serotoninový syndrom je stav nastávajúci pri prebytku serotoninu.
O ginku viem len toľko, koľko je o ňom napísané. Presný mechanizmus fungovania nepoznám. Mne dodáva energiu.

elessar

FACE OF AGONY...zaklad je nepoddavat sa tomu a ty sa poddavas. viem, ze ono sa to lahsie vyslovi ako zrealizuje, ale ide to.
to ze si tyzden doma a nic nerobis ti neprida, naopak stavim sa, ze sa neustale kontrolujes ako ti je. zabudni na to, vymaz negativne zmyslanie a pokus sa ho nahradit pozitivnym a vierou v to, ze bude lepsie. predstav si, ze ten hrozny stav je odchadzajuca depka, ktora sa ta este z poslednych sil drzi, ale ty si silna a dokazes ju od seba postupne odstrcit. a ak len lezis, tak to vyuzi, pekne sa uvolni a trosku pomedituj, samozrejme pripustne su pri tom iba pozitivne myslienky, ziadne ine. to su najmensie veci, ktore mozes pre seba urobit a uvidis, ze bude lepsie. ZMEN PRISTUP!!!

payn

mna by zaujimalo ako uzivat 5-HTP a St, John Wort, ked ma clovek SF? Ved v tomto pripade sa to neda uzivat len podla potreby. Stavy ako uzkost, napatie, tlak... su u takehoto cloveka kazdodenne.

elessar

NAVI, RNG vdaka za Vase odpovede, pomahaju mi urobit si v tom jasno...ale ma, dalsie otazky :)))...takze deprim resp. st. johns worth posobi ako klasicke AD a 5-htp vlastne "dodava" serotonin. ak uzivam synteticke AD (u mna je to ixel), nie je potom pre mna zbytocne brat deprim alebo iny hypericin? nestaci iba 5-htp? a este som si cital aj NAVIho link o ginku, je tam pisane iba o tom, ze pomaha - vies mi vysvetlit jeho mechanizmus posobenia?
a posledna vec - pri mojom lieku je hned niekolko upozorneni na tzv. serotoninovy syndrom. viete mi napisat, co to je, kedy to vznika a ci k tomu nemoze dojst, ak by som spolu so syntetikou uzival aj Vami odporucane doplnky???
NAVI - ty uzivas 5-htp stale, alebo iba ked to na teba "lezie", ako odporucal RNG???

face of agony

ty kokos ludia ja mam taku depku aku som uz davno nemala.No davno...az tak davno to nebolo.Uz som asi tyzden iba doma,neda sa mi ucit,sustredit sa,nechce sa mi ist medzi ludi,stale spim a vela jem.Najradsej by som sa zabila.Nechcem zit.Neviem zit.Nemam silu zit...