Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Face of agony. Som živnostník. Naša firma:
-odkaz odstránený-
navi,viem,ale predsa ked clovek chce nieco predat,tak reklama je zrejme to najdolezitejsie (po kvalite vyrobkov).Ano,takto je to super,ze nam RNG radi,ale do kedy ho to bude bavit?Ved ako tak citam,tak uz musi byt zamoreny vselijakymi otazkami a on ani nestiha odpovedat (a za to za vsetkych musim podakovat:) Ta stranka je v pohode.Len som sa teraz napasmala na tie salatiky co su tam,mnam:P Inak ty robis tiez s RNG alebo sa venujes grafickej cinnosti?alebo?
Dneska ráno som si dal len z prírodného, a je mi strašne dobre.:-)))
Face of agony. Tvoja psychiatrička je veľmi precitlivelá. Poslúchni ju a zmeň lekára. Syntetického za prírodného:-)))
Keyty, načo ti je psychológ?
Face of agony, existujú rôzne formy prezentácie. Mne osobne takáto (RNG) vyhovuje viac než zaužívaná klasika, pretože tu je priamo prítomné poradenstvo z očú do očú. Ja som známym spravil takúto stránku, ako sa ti páči? horec.vesele.info
hej,ved si ho idem kupit u vas.Uz som volala,ale prave nemali nejake veci,co som chcela,tak mam zavolat o par dni,kym pride balik.No som teda zvedava,ci mi to pomoze.Preco nemate poriadne webove stranky,ked mate vraj take dobre produkty?Mozno by vam to viac islo.Vies,taky psychologicky efekt.Lebo keby si neprispieval na toto forum,tak nemam ani sajnu,ze existujete.
face of agony, maso je bohaty zdroj L-tryptophanu, z ktoreho si telo vyraba 5-HTP a z neho 5-HT, co je serotonin
Ked nejes maso, jedz aspon 5-HTP, to je rastlinny vytazok o krok blizsie ku serotoninu, ako L-tryptophan
navi,myslela som si,ze st Johns Wort je to iste ako 5-HTP.To ti poviem...sice mi tie sracky trochu utlmuju zle myslienky,ale fakt som ako ta matoha.A nie su take dobre,lebo aj tak mam velmi negativne myslienky.Ale ked som povedala doktorke,ze by som chcela zmenit lieky,tak s tym velmi nesuhlasila.Povedala,ze ak ich vysadim,tak do dvoch tyzdnoch sa zabijem.Ja si to nemyslim.Je len otrok farmaceutickeho priemyslu.Povedala som jej,ze si nemyslim,ze mam "klasicku depresiu",ale to vstko bolo nedostatkom niektorych zloziek ked som vylucila z mojho jedalnicku maso.Nemala som vitaminy B-to sposobilo,ze som na vsetko nachylnejsia,nervozna a nervovy system nepracuje tak ako ma.Tak jasne,ze ma vsetko rozhadzalo.A pretoze som citlivejsia a este k tomu poriadna pesimistka a neustale som pocuvala metal,tak je jasne,ze som sa chcela zabit.Toto vsetko to sposobilo.Ziadna depresia.Teraz to chcem dat na pravu mieru.Ale povedala,ze ak ich vysadim,tak ona s tym nechce nic mat.Ze mam radsej pouvazovat nad inym doktorom:(