Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

keyty

prosim odpovie mi uz niekto ako to chodi u psychologa a ci a kolko sa plati???
navi - myslim, ze je nacase, aby som sa u neho zastavila, lebo to uz to nezvladam...

navi

Pretože oň lekárne nemajú záujem. A Ďalšia vec, ktovie ako je to u nás s legislatívou ohľadom takýchto doplnkov stravy.
Čo poviete na toto?

navi

peto28, vidieť, že sa v tom nevyznáš. 5-htp je jediný najpriamejší zdroj serotonínu. Iný nieje. A ďaľšia vec je, že nepoznám nikoho iného na Slovensku, kto by ho ponúkal. Takže ja robím propagáciu 5-htp čiste z tohoto dôvodu. Nemám z toho ani korunu a ani nechcem. Živým sa niečim iným.
Vysadil som všetky syntetické lieky, vrátane Rivotrilu, na ktorý sa vraj vytvára závislosť. Ako náhradu zatiaľ beriem 5-htp a ginko prim. Plánujem to doplniť St. Johns.Wortom a Multienzímom. Na prípadné abstinenčné príznaky po absencii Rivotrilu som si kúpil banány, ktoré by ich mali mierniť. Zatiaľ som žiadne nezaregistroval.

peto28

nic v zlom..preco propagujete prave 5-htp a nie nieaky iny vyrobok urcite ich je velke mnozstvo..??nie ste vy nahodou dileri a takto si zbierate zakaznikov??

face of agony

je to pochopitelne,ze ked nieco nepozonaju,tak tomu nedoveruju.Reklama predava,ale casto na ukor ceny.A bohuzial aj na ukor kvality.Ale tiez si myslim,ze sa skor ci neskor presadis.Myslim,ze si na dobrej ceste:)

navi

RNG, je len otázkou času, kedy sa na Slovensku presadíš. Ja som predával drahé značkové produkty, a nakoniec som prešiel k rovnako kvalitným za polovičné ceny. Z dlhodobej perspektívy to má zmysel,ľudia sa s tým musia zoznámiť, uveriť, a potom to už ide. Ak chceš, spravím ti internetovú stránku zadarmo, aj s prevádzkou zadarmo. Robil som napríklad túto, tiež zadarmo. altrix.webgarden.cz

RNG

face of agony, ja som si myslel, ze by bola dobra myslienka doniest krajanom vyber z toho mnozstva produktov, ktore tu v USA su medzi potravinovymi doplnkami, vybrat tie najucinnejsie v spravnych davkach(podla vyskumov) a priniest ich bez drahej reklamy, "ved dobry produkt sa postupne presadi aj sam".
Nuz tu som sa zmylil, lebo nizke ceny vzbudili miesto dopytu nedoveru.Hoci mam tovar velmi kvalitny(GMP)-ako by ste to vy nazvali-znackovy, na nestastie na Slovensku tie znacky nepoznaju a v Anglicku ten isty tovar nesie ine mena roznych maloobchodnych spolocnosti, ktore su odbocky mojho dodavatela , megafirmy NBTY.