Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

RNG

Potraviny a potravinove doplnky nesmia mat jeden na druhy kontraindikacie.
Otazka je len v akej kombinacii su najucinnejsie na aky problem.
Na cistenie tela treba brat enzymi na prazdny zaludok.
Na zlepsenie travenia jedla treba brat enzymi spolu s jedlom.
Chlorela je potravina

RNG

navi, 450 x 0,25 gramu je 112.5 gramu za 810 korun to je 7.2 koruny za gram.Momentalna cena striebra je 7.8koruny za gram na akciovom trhu(13 USD za trojsku uncu=cca 31 gramov).
Nuz ak sa toto niekomu nevidi drahe, potom uz neviem co.

navi

Babrak. Lepší ako L-triptofan je 5-htp. Je to primárny prekurzor serotonínu, je efektívnejší a bez rizikových faktorov L-triptofanu. Pri deprime máš dávkovanie napísané na príbalovom letáku a vlastne všetko sa môžeš dočítať na internete. stačí si dať názov lieku do vyhľadávača.

depresivna

Uz par dni citam tuto diskusiu, no este stale som neprecitala vsetko. ja tiez trpim depresiou, aj sa liecim. je to uz druha epizoda, prvu som mala pred 5 rokmi.

co je to derealizacia? mozete mi to niekto vysvetlit? a aj nejaky konkretny priklad uviest? dakujem

barbak

ahojte,

poradite mi? mozem uzivat Deprim s L=tryptofanom,ak ano v akych davkach = mierna depresia a uzkost,lieky lekarom vysadene kvoli neznasanlivosti

navi

Uvedomte si jednu vec, že všetky psychické problémy sú dôsledkom fyzických, a to aj v prípade, že sa mnohokrát tvrdí pravý opak. Prvotná príčina je vždy fyzická. Hlava je tak isto telesným orgánom, ako akákoľvek inámtelesná časť, a keď to v hlave blbne, znamená to, že niečo nieje v poriadku s telom. Hlave sa nedostáva to, aby bola v poriadku. Doteraz som to riešil syntetickou cestou, ale tadiaľ cesta nevedie, tak som sa rozhodol pre prírodnú. Tie dva tri dni, čo beriem len prírodné produkty sa môj stav zlepšil viac, než za celé obdobie syntetiky. Plánujem si zakúpiť ešte ďalšie prírodné posilovače organizmu, a dúfam, že to bude stačiť k tomu, aby som vyzdravel. Budem vás informovať.

navi

Keyty. ja som u psychológa bol a platil som. Mala záujem aby som aj ďalej chodil, ale mne sa nepozdávala, chcela riešiť kraviny. Platil som asi 100 sk na hodinu.