Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Dneska som sa prvý krát po 3O rokoch zbavil derealizácie úplne. Recept: 5-HTP a Ginko Prim.
navi si zlaty, ze mi to ponukas. Ale ja som stale presvecenia, ze dobry produkt sa nakoniec presadi sam, aj ked vsetci odbornici z marketingu so mnou nesuhlasia.
Mozna po case, ked na Slovensku bude lepsi internetovy system a niekolko megabitov informacie nebude problem nalozit za par sekund.
Zatial ti, co maju telefonne modemy by boli z tak velkych stranok prakticky vyradeni.
Moje rozhodnutie vyrobit titulnu stranku len text s minimom kilobytov je este s pred 5 rokov, ked mali ludia na Slovensku len zriedkavo rychle internetove linky.Mozno sa uz blizi cas, ked by som naozal mal urobit vacsi a farebny subor....
Dík RNG. Chceš spraviť tú stránku zadarmo, alebo cítiš, že to nieje potrebné?...
Navi, zavolaj moj Lucenecky obchod napr. Tam ti pomozu s objednavkou.
Priamo sem ziadne ponuky nemozem davat, toto je rezervovane na diskusiu, nie priamu reklamu.
Tak by som ťa poprosil o konkrétnu ponuku, aby som si to mohol objednať.
Navi, samozrejme mam. To co si myslim ze je uzitocne sa snazim co najskor doviezt.
John Mc Dougal je vyznamny lekar z poroponentov prirodnej mediciny a stravy, ale ma nedoveru na vyrobene potravinove doplnky.Casto pravom, ale nie vzdy.
Ini lekari dokazali ich uzitocnu rolu v doplnovani chybajucich zloziek stravy alebo ovela vyssie davky nez mozes dostat v jedlach tiez vyriesili rozne problemy zdravia.
RNG, máš niečo z toho čo si mi poradil v ponuke?