Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
ahojte...aj mna trapi depresia..ani neviem preco.je to hrozny pocit.rano sa mi nechce vstat, radsej by som navzdy zaspala..jednoducho niesom stastna..myslite ze je mozne ze depresa trva 3 roky??:u mna to je uz veru tak vela.prosim ak tu je niekto ako ja tak mi prosim napis na moj email- 13_levica01@azet.sk
a moezme o tom pokecat, poradit sa, skamaratit..dakujem ozvy sa.pa
co sa tyka gingka je to len jeden z mnozstva antioxidantov, ktore zlepsuju funkciu mozgu.
Je cela seria, ktore zlepsuju funkciu, pod menom nootropics.
Su to prostriedky na zlepsenie cirkulacie v mozgu(lecitin cisti zily, antioxidanty zlepsuju cirkulaciu, priklady: vitamin C a E, vitaminy B,gingkolidy, vinpocetin, huperzin, anto a proantokyanidy zo semien ako hroznove, cucoriedkove, granatove jablka a pod,)), doplnky vplyvajuce na neurotransmitery(na serotonin, l-tryptophan,5-HTP, st johns wort, sam-e,
na dopamin L-Dopa atd.)
Su aj ine, napr skupina cholinegic ako acetylcholin, DMAE, piracetam, anilacetam, oxyacetam atd.)
Je to dost nove pole, zatial prudko rastuce a dost mimom spektra konvencnej mediciny.
preboha navi.to fakt mas?trochu ma to zaskocilo,lebo aj ja sa tak niekedy citim,ale potom tam bolo,ze je to bezne pri tychto poruchach.a ako sa to lieci?povedal si to doktorovi?prepac,ze sa tolko vypytujem,ale je to celkom zaujimave,aj ked nie pozitivne
Layla. Ginkgo biloba je strom bylinky.abecedazdravi.cz
www.ekozahrady.com
Existuje z neho aj čaj.
Face of agony. Derealizácia je toto: cs.wikipedia.org
Chorobná depresia vzniká v dôsledku zmeneného vnímania, ktoré vznika v dôsledku nesprávnej funkcie tela. 5-HTP je vhodný aj na najsilnejšie depresie. Deprim nie, pretože má malé dávkovanie. Lepší je St.Johns Wort je silnejší.
RNG, za dva týždne komunikácie s tebou a postriedkami ktoré predávaš, si mi pomohol viac, než klasická medicína za tridsať rokov. Blahoželám a ďakujem. Som ti zaviazaný a veľmi rád.
Chcel by som Vás všetkých varovať, dr. predpisuju hory liekov, stále vám budú zvyšovať dávky, až z vás spravia závislákov ... a to nie je všetko lieky velmi zle pôsobia na pamať, prišiel som kvôli tomu u prácu, ale včas som sa spamatal a prestal počúvať Dr. a dnes si
postupne som vysadil všetky lieky, davam len vitaminy a mineraly a cajíky.
Chlapy pozor !!! Prozac, velaxin, neurol...do všetko zle pôsobí na potenciu, ak si chcete este zasexovat
... na druhej strane žijete v ružovom svete celý den, v takej iluzii ... Uvážte či stojí za to ...
Vidim ze tu pisete o ginku-tabletkach,neviem mozno je to blud ale je aj ten caj-ginko biloba,ten ma tiez nejake ucinky na depresiu alebo aspon na dobytie energie???
ahoj,navi. sice neviem co to je,ale isto nieco pozitivne,tak super.nevies co by pomohlo proti depke.teraz.nemam este 5-htp ani ginko ani l-tryptophan...a este som sa chcela spytat,ze ci mi 5-htp a deprim pomoze aj ked mam tazke depresie alebo to je len na take lahsie stavy?
OK RNG, som ti hocikedy k dispozícii.