Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

jankaaa

pridavam sa k vam:-( vstavam s odporom, najradsej by som cely den prelezala v posteli a potom s priatelom, ten pride a vidi ze som "nijaka", potom sa zas z toho bojim, ze ho stratim, kvoli tomu ako sa spravam, vsetko to ide dokolaaaa

navi

Doteraz som sa nikdy špeciálne nezaujímal o stravu, čo bola chyba, ale lepšie je začať neskoro, ako nikdy. Zatiaľ som zmenil raňajky, kde som prevažne biele pečivo zamenil za ovsené vločky, ktoré si pridávam do jogurtu so 40% podielom ovocia. Asi nie zbytočne sa hovorieva že lekár lieči a príroda uzdravuje.

RNG

Guarana, stimulant ako antidepresivum? Nuz na cas to moze pracovat. Ale po case si na to telo navykne a nezaberie ti to. To je problem so stimulantami.
Vahu definitivne znizi(termogeneracia), ked ju zoberies rano, rozhodne ti da vela energie, poobede by som ju nebral, lebo nezaspis.

navi

RNG. Viem že obsahuje aj kofeín, ale hlavne preto, že o nej píšu toto:Súčasné klinické testy dokázali,že guarana znižuje únavu,depresiu a aj nadváhu.Významne podporuje koncentráciu ,výdrž a vitalitu a tým pomáha odstrániť vyčerpanosť organizmu. Používal by som ju len keby som mal výpadok energie. Kávu nepijema ani som nepil.

navi

Face of agony. Ano mám to, ale vďaka 5-HTP a Ginko Primu, ktoré momentálne beriem, sa mi podarilo dnes doobeda zbaviť sa toho nebojím sa povedať na 100%, prvý krát po tritsiatich rokoch, čo to mám. Poobede sa mi to trochu zhoršilo, ale stále som na tom celkom dobre oproti minulosti. Profesorovi psychológie, s ktorým si občas píšem, som dnes poslal toto. Mám totiž výhrady voči liečbe tejto poruchy ako z hladiska psychológie, tak aj psychiatrie. Moje dlhoročné skúsenosti s nimi mi dávajú za pravdu v tom, že nemajú k tejto problematike optimálny prístup. Klikni:
zdravie.napady.net

noperfect

neviem co sa to deje, uz dlho mam kadejake nalady,ale vacsinou tie horsie,nic ala nic sa mi nechce som schopna prelezat-spat a byt v byte zavreta aj tri dni,nebola som taka ja som bola ta plnej energie...nemam ziadne problemy z nicim,ale som sa strastne zmenila.

RNG,poprosim ta o radu,co by som mala robit,aby som nacerpala viac energie,strastne zabudam,som ospala,leniva,...trva to uz dlho,predlho a musim nieco so sebou robit...

RNG

lecitin odporucam vzdy kazdemu, ale guarana je v ysokokofeinovy stimulant. Na co ho chces pouzivat. Ako lepsiu nahradu kavy?