Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
jaja, farmaceuticky vyrobok Deprim tieto upozornenia nema.
Keby to bola pravda, ze hypericin na tieto interakcie, muselo by to upozornenie byt aj na Deprime, nie?
Nuz moja zena je kvanta roznych orechov a cokolady a niekedy zoberie 3x3 kapsule denne.
Pokial niekto nedojde zo solidnym vyskumom na skodlive interakcie medzi potravinami a potravinovymi doplnkami(to by si zgustli v FDA, okamzite by zakazali mozne "skodlive", hlavne konkurujuce farmacautikam ), vetky podobne "upozornenia" su len kacice vypustene na ociernenie konkurencie.
A cim je ich viac, tym seriznejsie sa citi zdravotny priemysel napadnuty a tym je uzitocnost danych doplnkov zrejme vyssia.
Take, co su neucinne nebudu predsa napadat.To stoji plno penazi.
a potom píšu aj o potravinách , kt. sa akože nemôžu kombinovať s ľubovníkom- orechy, syry, čokoláda, maliny... človek si prečíta rozne články o ľubovníku a bojí sa to brať, lebo si myslí, že by nemohol dokopy nič jesť...
Farmaceuticky priemysel vidi v lubovniku velku konkurenciu, tak sa ho snazi "kriminalizovat".
To su bezne priemyselne taktiky na konkurenciu.
Ako "dokazy skodlivosti" uvedu jeho kombinaciu so skodlivymi syntetickymi drogami, kde sa normalna skodlivost tychto drog zvysi v kombinacii s lubovnikom.
Ale na to nemusime ist na lubovnik, staci grapefruitova stava, ktora z relativne bezpecnych liekov vie narobit smrtelne nebezpecenstvo.
Samozrejme, farmaceuticky priemysel sa to snazi servirovat tak, ze nevinna prirodna latka je nebezpecna v tych kombinaciach, nie ich lieky s skodlivymi postrannymi ucinkami.
pito napíš konkrétnejšie o ľubovníku, čo máš na mysli... ak nie ja tak RNG ti isto poradí... a tá stránka sa nedá otvoriť na tej druhej téme...
Máte niekto na CD,alebo MG paské niečo ako autogénný trénink používaný pri liečbe pri depresii, ktorý by ste poskytli ?
Jaja, mne nejde len o zohnatie ale o to,ako je to vlastne s tým L.bodkov. v dotaze v tej teme ako som uviedol. O jeho škodlivosti.
Jaja vdaka,zavolam,ale je az od 11 hod.otvorene.
Pre JAJA, pozri :
www.edusan.sk
www.palma.sk
pito 1 - -odkaz odstránený- - zavolaj na telefonne číslo na konci strany, objednaj si.
RNG pozri prosim v teme 31.3. o 9:17 -Téma: RNG prosim kde zozeniemSt John lub.bod.5-HTP l- pridal: PITO 1