Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Elessar, to máš pravdu, že psychoterapia je pri depresii nevyhnutná na jej zvládnutie, s tým s tebou úplne súhlasím, pretože bez psychologického zvládnutia depresie je život s ňou oveľa ťažší. Za tridsať rokov života s derealizáciou mi vlastne nič nepomohlo zbaviť sa jej. Mám ju dodnes, a najviac mi pomohla kombinácia 5-htp s Giko Primom. Teraz zažívam najslabšie obdobie svojej derealizácie. Včera dopoludnia som pocit derealizácie stratil. Teraz ho mám tak na úrovni 20% rozsahu, ktorý som za tých tridsať rokov absolvoval.Pokúsim sa percentuálne znížiť jeho úroveň ešte bilinou od svätého Jána, lecitínom a hlavne Multienzímom na podporu trávenia a lepšieho využitia potravín pre telo. Spirulinu použijem na čistenie organizmu od sajrajtu, ktorým sa stihol za tých 45 rokov môjho života zaniesť. samozrejme že zmením aj stravu na čo najefektívnejší "benzín" pre telo. A potom sa uvidí, ako sa to všetko posunie.

elessar

NAVI...suhlas, aj ked :))) ja osobne si myslim, ze komplementarita oboch pristupov je nevyhnutnou podmienkou uspesneho zbavenia sa depresie. teda nielen papat potravinove doplnky alebo synteticke lieky, ale doplnit to o pozitivny pristup v zivote a vieru v uspesne vyliecenie. bez toho ich sice budete papat, a snad vam aj pomozu, ale je mozne, ze sa jej nikdy nezbavite. preco sa za najuspesnejsiu povazuje kombinacia AD + psychoterapia??? pretoze vas mozu ladovat liekmi, ale ak si to vy v hlave nedate dokopy, tak je mozne, ze do toho opat spadnete.
NAVI, co s tou derealizaciou??? vies nieco porasdit na jej zmiernenie??? teda okrem potravinovych doplnkov :))) co si s nou robil, ked si este o nich nevedel???

navi

Nazdar Elessar,vitaj späť.Ľudia, chcemaby ste vedeli, že všetky duševné poruchy vznikajú na základe disfunkcie vedomia, ktorá vzniká na základe fyzickej disfunkcie. Žiadne duševné ochorenie by nevzniklo bez tejto disfunkcie vedomia. Duševného ochorenia sa dá zbaviť pozitívnym prístupom, psychoterapeuticky, tak ako to tu popisuje Elessar. Ale na zbavenia sa disfunkčného vedomia nestačí žiadna psychoterapia, tam už treba dať do poriadku fyzické telo. Tu vám nepomôžu syntetické lieky, mne aspoň nepomohli tridsať rokov, ale potravinové doplnky, ktoré v mojom prípade za týždeň dokázali viac, než všetky syntetické lieky za tridsať rokov. Toto nieje Boha pustá reklama potravinových doplnkov, ale fakt. Čím skôr vymeníte syntetické psychofarmaka za potravinové doplnky, tým skôr urobíte lepšie sebe, ale aj okoliu, čo nieje na zahodenie, čo poviete...

jaja

jasne vidím to sama na sebe, že ked mám v hlave samé negat. myšlienky, kt. nechcú ísť von, tak si môžem dať ľubovníkov aj 5, zaberú, ale efekt nie je taký dokonalý, ako ked sa snažím aj myslieť pozitívne, dýchať, dávať preč zlé myšlienky (vtedy mi stačí aj 1-2 ľubovníky). proste ked neovládnem atak, OVLADNE ON MNA!!!

elessar

chvilu som tu nebol, bo som bol bez netu a musel som citat asi hodinu, aby som vsetko dobehol :)))
NAVI...zatial gratulujem a dufam, ze budes aj nadalej informovat o svojom stave.
chcem sa ta opytat, co si robil proti derealizacii (resp. na jej zmiernenie), lebo ja ju mam posledne 3 dni taku silnu ako nikdy predtym. a fakt to vo mne vyvolava uzkost. darmo, depresia ma za tie roky stale vie prekvapit... aj vtedy, ked si myslim, ze uz vycerpala vsetky svoje moznosti, ta mrcha pride s niecim novym, co si na mne odskusa. ale to je v poho, ked preskumam vsetky jej zakutia, bude sa proti nej lahsie bojovat :)))
RNG...som tvojim fanusikom... tie najlepsie veci sa predavaju same a bez reklamy.
VSETKYM...ludia chcem vas upozornit na jednu vec. ci uz beriete prirodne alebo synteticke AD, podporte ich svojim pozitivnym pristupom,nespoliehajte sa vyhradne na ne. najprv si to vsetko treba upratat v hlave, lebo ak sa s tym nepopasujete, lieky nemusia zaucinkovat!!!