Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
pracujem aj v noci a skoro vzdy mavam turbo depky pred prvom nocnou ale byvaju omoc slabsie ako boli tento pondelok to bolo priserne....
Peto 28. Z čoho si zažil tie neurotické prejavy?
RNG, čo si myslíš o Aloe vera?
ahojte vcera som zazil zase strasne silny napapor uzkozsti,strachu,samoty atd..bolo to neuveritelne silne a trvalo to asi pol dna ale dalo mi to teda poriadne zabrat..dnes prekvapivo sa citim uplne v poriadku a pri silach ..nastastie...
Ano Pito1, ale nemusí, a práve o to ide. Bez pesimizmu je život ľahší.
Ja som reagoval,len preto,lebo jedno s druhym ide ruka v ruke,aj ked je to rozdielne.
Pito1. Ja som nikdy nebol pesimista, a aj tak ma rafla depresia. Je pravdou, že pri depresii sa pesimizmus prejavuje výraznejšie ako bez nej, ale to je podmienené práve depresiou, pretože depresívny stav je pre človeka náročnejší, než stav bez depresie.
Navi, pesimizmus a depresia su 2 odlisne veci.Ale jedna vec,ked to clovek nepostrehne vcas dotlaci ho do druhej. Nie je často depresia dôsledkom pesimizmu,apatie ? Niekto je pesimista kratko a ked po case mení pohlad aj ked len trochu optimistický nemusí sa dostat do depresie.
Depresia je fyzický stav organizmu. Jedná sa o deficit organizmu, ktorý sa prejavuje ako depresia. všetky neurotické prejavy sú len následkom tohoto deficitu organizmu. Odstránením neurotických následkov dávame organizmu väčšiu šancu na samoregeneráciu. Ak k tomu prihodíme aj potravinové doplnky, ktoré podporujú túto samoregeneráciu, a ako bonus dovolenku, nič lepšieho sme nemohli spraviť pre svoj organizmus, aby tento samoregulačno-regeneračný proces uviedol do úspešného konca, čiže zbavenia sa depresie. Prajem všetkým, aby sa vám to podarilo.
Mnohí spajajú depresiu s pesimizmom človeka. Sú to však dve odlišné veci. Ak sa ma niekto spýta, ako sa mám, vždy mu odpoviem že dobre. Nevidím dôvod, prečo by som mu mal povedať niečo iné, a to ani ke´d mám depresiu. Väčšinou dostanem odpoveď že som jeden z mála, čo hovorí, že sa má dobre. To len svedčí o tom, že depresia nieje pesimizmus a že človek v depresii môže byť veľkým optimizmom. Naučte sa byť optimistami, ak nimi nie ste, a váš život v depresii bude oveľa ľahší...