Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Takže dvotaktný smrad pri Noni, ako pri trabante. Fajn . Díky za rady. veľmi si cením tvojich príspevkov. Rád by som sa ti revanžoval aspoň tak, že by som od vás bral prípravky. Pri najbližšej pošte na Slovensko by si mohol špeciálne pre mňa pribaliť Noni v práškovej forme. Neviem prečo, ale akosi ti dôverujem. Bude to asi tým, že počúvam svoje telo:))).

RNG

hej, neviem ci to niekto oceni ale pri tom NONI sa mi podaril jemny vtip
"nieco tu zrejme smrdi" totiz sa na NONI vstahuje dokonale,
zrele ovocie ma neprijemny pach, hahaha

RNG

navi Len sa riad signalmi z tela, telo ti povie co potrebuje a kedy, len sa clovek musi naucit "pocuvat" a signaly rozlisovat.
A spravny vyber jedla a dobre travenie vyriesi vacsinu problemov. A na ostatne su obcas nejake doplnky, podla potreby.

RNG

gastro optimal, zlozenie dobre(sladovka hladkoploda=glycerrhyza glabra=lekorice, tu je znama ako DGL, vytazok z vyextrahovanym drazdivym glycerhizinom, ktory v tomto vyrobku moze drazdit)cena nie prilis vysoka.
4 tabletky je spravna davka, pre zmenu...
Yucca -telova pracka je lacny zdroj , ale nie je tam uvedene mnozstvo saponinov, ktore su aktivna latka yuccy, takze neviem, kolko dobra to v tele moze urobit.Reklama je prilis bombasticka a prehnana.Tolko to rozhodne neurobi, ako tvrdia.
Na noni nie je nikde uvedena koncentracia okrem toho syrup indian noni, kde tvrdia, ze to je 100% noni DZUS. Nechapem, ako to moze byt pravda, ked to nazyvaju SYRUP.
Nieco tu zrejme smrdi....
Vsetky tekute produkty z NONI su pasterizovane, cize mnohe hodnoty noni, ktore tu serviruju verejnosti tieto vyrobky nesplnaju.Tie platia len na cerstve ovocie, cerstvu alebo mrazom susenu stavu a plody.
Kedze ovocie chuti hnusne(ludove nazyvane vomit fruit, tj grcacie ovocie v preklade)
kapsulky s koncentrovanym vymrazenym praskom su lepsia forma.
Vymrazovaci faktor je 10 ku 1 az 15 ku jednej, cize jeden gram prasku sa rovna 15 gramom cerstvej nepasterizovanej stavy.

navi

Elessar. Verím, že mesiac má vplyv na biologiu človeka, ale čosi mi hovorí, že nie až taký veľký, aby som tomu pripisoval dôležitosť. Detoxikujem veľmi striedmo, skôr dlhodobo, ako veľmi intenzívne. Dosť dám na svoju intuíciu, a tá mi hovorí, že sa mám na mesiac vykašľať. Takže čím sa teraz kŕmim. 5-HTP( St.Johns Wort som prestal brať, cítil som, že mi nerobí dobre v hlave.), Aloe vera, Spirulina, Multienzýme,Magnezium, Zinok, Ginkgo,Lecitín.
Mám viacej energie než pred tým, než som to užíval, Nie som závilý na syntetických liekoch, pred tým som bol, a hlavne začínam trošku prežívať vonkajší svet ako skutočnosť, čo sa mi posledných tridsať rokov nedarilo...

navi

RNG, a čo si myslíš o tomto? -odkaz odstránený-
Zaujíma ma cena a dávkovanie. A ešte toto: -odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
a hlavne na toto:
-odkaz odstránený-
Sú tam tri balenia Noni. Sú cenovo prijateľné pri koncentráciách ktoré obsahujú?

navi

Ty, RNG. Ja neviem ako to je s dávkovaním, čo sa týka účinnosti, ale ja beriem napríklad 40 mg Ginkgo denne. To beriem tak málo? Odporúčaná dávka je 30 až 6Omg denne. Ty hovoríš o 200 mg denne. Kde je teda pravda? Mám zvýšiť dávku na 2OO mg denne? A čo povieš na toto: Zaujíma ma cena, a dávkovanie: -odkaz odstránený-

navi

Layla, tvoj prístup je fakt čudný. Namiesto toho, aby si pozitívne pôsobila na svet a seba samú, tak dúfaš, že to čím skôr skončí. Čo to je za prístup? Odkiaľ vieš, že nezmeníš hlúposť ľudí? Odkiaľ vieš, že nemôžeš mať rada sama sebú? To sú kraviny, čo tu píšeš. To sú slová človeka, ktorý nemá chuť zabojovať o svoj lepší život a o lepší život svojho okolia. No a čo, že sú ľudia hlúpy. Ukáž im, že to nemusí byť pravidlo, a správaj sa v ich prítomnosti tak, aby nemali pocit, že si hlúpa, a že sa dokážeš aj v hlúposti dôstojne oriantovať. možno ich naučíš byť múdrejšími a seba spravíš odolnejšou a schopnejšou. Nie je to obojstranne výhodné? Ja si myslím že je...

face of agony

layla, elessar ma pravdu.ak nebudes mat rada samu seba,tak nebudes mat rada nikoho.druhi su tvojim odrazom.ja som tiez nenavidela vsetkych.presne ako ty.ale potom som pochopila,ze aj ked je to otrepana fraza,ale v kazdom je nieco dobre.a to,ake mas myslienky len pritahujes "zlych" ludi.ale myslienky sa predsa daju zmenit!ja by som ti poradila,aby si si zobrala papier a pero a napisala zoznam veci,ktore mas na sebe rada.moze to byt cokolvek.a potom vezmi druhy papier a tam napis veci,pre ktore sa to polati zit.nevadi,ak tam bude aj iba jedna vec.ale pre nieco sa skutocne chce zit.skus toto praktizovat castejsie a o chvilu uvidis vysledky.bola by si prekvapena ako to funguje:)