Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
NAVI...tak ako, uz detoxikujes, alebo budes cakat na ubudajuci mesiac? :))) vedecke zdovodnenie k tym veciam o vplyve mesiaca som sa zatial nedocital, ale pre mna osobne staci dokaz, ze nieco ovplyvnuje prirodu...my sme sucastou prirody, takze to asi bude ovplyvnovat aj nas. samozrejme nepresviedcam, len sa snazim nutit k zamysleniu :)))
LAYLA...s tym, ze problem je v tebe a nie v depresii uplne suhlasim...toto poznanie by ti vsak malo otvorit cestu k nastupeniu spravnej liecebnej cesty, nie k nenavisti voci sebe a voci ludom vo vseobecnosti. svet je taky, ako o nom rozmyslame a ako nasledne koname. ak o nom budes premyslat ako o zlom, bude zly, ak o nom budes premyslat ako o dobrom, bude dobry. ja uprednostnujem druhy pohlad. co na tom, ze sem-tam stretneme nejakeho blbca - ze je blby, to je jeho problem, nie moj, preto sa nim nebudem zaoberat, pustim ho z hlavy a sustredim sa na ludi, ktori su pre mna dolezity. odmietam vseliakych tych "energetickych upirov"...nech idu prec, ja chcem byt s ludmi, ktori ma obohatia, nie o nieco pripravia. urob zo svojho poznania (ze depresia je iba vyhovorka a v skutocnosti pre teba nie je problemom) princip, ktory ti pomoze nakoniec sa jej uplne zbavit. chce to vsak vieru v samu seba, ak ju nebudes mat, je velmi tazke sa sz toho vyhrabat. tak teda tolko...amen :)))
FACE OF AGONY...no vidis, to je spravny pristup :))) nadchnut sa pre nieco znamena verit ze je to spravne a verit v nasom pripade znamena vyzdraviet :))) len tak dalej...podpor ucinnost prirodnych AD pozitivnym pristupom a zaucinkuju omnoho rychlejsie. drzim palcek :)))
Lajla, to je nespravny pristup k veci. Kazdy z nas je unikatny, kazdy ma svoju cenu, kazdy je vlastne zazrak prirody(alebo bozie stvorenie, podla presvecenia jednotlivca).
A musis sa naucit sa ocenit a mat k sebe uctu a respekt, snazit sa vylepsit a urobit svoju vlastnu pecat na svete. Cas je kratky,
Kazdy je toho schopny, aj ked je ta pecat miniaturna.
Na to aby si si vedel druhych respektovat, musis sa naucit respektovat sam seba.
Zaujimave zlozenie, pekny popis ale primale davky na klinicku ucinnost.
Hlavne, ze sa tam nespominaju standardizovane vytazky, len prasky z bylin.
Na ilustraciu, ucinna davka gingko biloba je 2x100 gramov standardizovaneho vytazku s 24% gingkolidmi, co je ovela vyssia koncentracia, ako v susenych listoch.
Lecitinu odporucam lyzicu az dve tyzdenne=8 gramov plus tyzdenne=1200 mg denne. Pripopmina mi to situaciu, ze je tam take velke mnozstvo komponentov, ze s kazdeho sa tam dokopy nic nezmesti, ale vyzera to velmi efektne na reklame.
Dnes som zistila jednu vec a to taku ze moj problem nieje depresia ale ja sama..jednoducho stale som sa vyhovarala na depresiu,ze som chora a nemozem zato ale zistila som ze to JA som taka!!!Neznasam ludi-su taki hlupi!!!!A toto sa neda zmenit,nemozem zmenit ludstvo ani tento svet,najradsej by som bola na svete sama..proste aj ked sa nacpem AD tak ludi nezmenim a stale mi budu zhorsovat naladu,ja neznasam aj samu seba,hnusim sa sama sebe a nikdy sa nebudem mat rada..zasluzim si trpiet a byt sama,mozem si zato sama a je naivne mysliet si ze to je depresia...ostava mi uz len dufat ze co najskor z toho vsetkeho ochoriem a umriem
Ľudia, čo poviete na toto?
-odkaz odstránený-
A veru pojde. Dobra vesela spolocnost. spravna vyziva, trosticku doplnkov pripadne, ked je depresia hlbsia(St Johns Wort, 5-HTP), cvicenie, hlavne yoga a thai chi,prechadzky v spolocnosti a pod. Stran sa dlho sa zdrzovat osamote.
Bez liekov to asi nepôjde.
Peto 28. Ty nemusíš na ňu zabudnúť. Len sa prestaň emocionálne viazať. Ak to urobíš, máš pokoj.