Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Face of agony, prihoď si k tomu ešte Gingo a horčík, čo to spraví. Odkedy beriem prírodné produkty, tak som nebol unavený.

pito 1

Sumu 334.- Sk za knihu:" Ako sa zbavit stresu a depresie bez liekov " Kníhkupectvo Alter EGo na internetovej stránke. Dodanie aj do 2-3 dní podla sposobu platby.Kontakt aj na Skype - Skype meno: kníhkupectvo alter ego

navi

Elessar. Kašlime na abstraktné otázky. Tá otázka už aj tak nieje relevantná. Bola len súčasťou akéhosi môjho výskumu.5-htp by som len tak nenechal ležať v poličke. Nefunguje len ako AD, ale bez najmenšieho problému ma zbavilo závislosti na Rivotrile a fungujú účinnejšie než akékoľvek syntetické AD.St.Johns.Wort mi spôsoboval mozgový útlm o ktorý som nemal záujem. Neviem už koľko som bral, ale nebola to veľká dávka.

peto28

poslednu dobu sedavam stale doma a nikam sa mi nechce vobec chodit a musim povedat ze mi to celkom vyhovuje..mozno to budu vedlajsie ucinky mirzatenu stala ospalost a unava neviem...

face of agony

Ja uz beriem 5-HTP asi tyzden. Zatial som nemala nejaku silnu depku. Kupodivu. Lebo vysadzam synteticke lieky. Tak mozno na tom daco bude. Ale uplne super na tom je, ze nie som unavena. Ako, predtym ma aj malickosti unavili a teraz som skoro jak na baterky:D Ale, samozrejme, to este nie je to prave orechove.

elessar

NAVI...suhlasim s tou intuiciou, keby kazdy konal ako ty, mozno by ani neboli potrebni lekari :))) telo vie najlepsie co mu chyba, preto ho treba pocuvat.
o tych pocitoch...ja ti neviem, ale ak na mna lezie pocit, o ktorom viem, ze uz by som ho nikdy nechcel zazit, snazim sa ho odblokovat. a ak uz viem, ze ma zasiahol, tak sa snazim, nech su skody co najmensie...ale to je velmi abstraktne napisane, rovnako ako tvoja otazka...skus byt konkretnejsi.
...este sa chcem opytat, ake boli tie negativne pocity po st. johns worth a kolko si bral tabliet. musim povedat, ze uz aj ja som si zadovazil 5-htp, ale este sedi doma v kredenci :))) ako posobi??? je pocitovo rozdiel, ked uzijes 5-htp a st. johns worth???

navi

Zažili ste niekedy stavy, pri ktorých sta malipocit, že tie stavy nechcete prežívať? Reagovali ste na ne aktívne, alebo ste v zúfalstve radšej vypli prežívanie?

bara

ahoj layla,dnes som nasla tuto stranku,prezeram si problemy ludi,a natrafila som na tvoj..Si mlada,chodis isto do skoly..neviem z coho mas depky,ale mohla by si nad tym porozmyslat,ze asi odkedy to mas..mozno by si si mala vyticit nejaky bod o ktory by si sa oprela,nieco co by si chcela v blizkej buducnosti dosiahnut..nieco jednoduche z coho by si mala radost..co by ta naplnalo..poznam tieto pocity,mavam to aj ja,a priznam sa,ze casto si dam aj tabletku z vytazkou,vobec to neskodi telu,lebo je to prirodne..ale teraz ked prichadza leto ,verim ,ze vsetky starosti a depky pominu..drzim ti palce..papa