Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Elessar: F48.1 depersonalizace.webzdarma.cz
Elessar. Ja mám tlak okolo 100/60 a nie som unavený. Vlastne nie som unavený od doby, čo neberiem syntetiku a beriem prírodu.
Ako robíš detoxikáciu. Ja hltám napríklat Aloe Vera a Spirulinu. Ale stravujem sa normálne.
IvanBA. Pri prírodných AD som únavu nezaregistroval.
Elessar. Nemáme ti čo odpúšťaš. Nám syntetikou neškodíš. Vidíš, ja som hupol do neznáma bez toho, že by som o tom nejako uvažoval. Proste spontánne. RNG ma presvečil, že je borec, a dnes som mu vďačný za to, že nemusím konzumovať syntetiku. Je to prosté.
NAVI, FACE OF AGONY...zabudol som dat "klobuk dolu" pred vasim rozhodnutim vykaslat sa na syntetiku a nahradit ju prirodou. ja zatial ostavam so syntetikou a svojim pozitivnym myslenim, no dufam, ze nebude trvat dlho a budem vas nasledovat. dufam, ze aj nadalej sa budete so mnou a vlastne so vsetkymi na tomto fore podielat o Vase skusenosti...ono to velmi pomaha, ked clovek skace do neznama, ale pri tom vie, ze uz pred nim tam niekto skocil a nestalo sa mu nic zle...zeby z mojej strany trochu alibizmus??? asi ano, snad mi to odpustite :)))
Moja skusenosť, pri užívani ATD: nebrať na lačno-len po jedle; pri pocite unavi,ospalosti popijať asi v 10-15 min.intervaloch tekutiny cca do 2 dcl. a snažiť sa mať pohyb-aktivitu a nemyslieť na to,niečo robiť. V priebebehu 1-1,5 hod to prejde, alebo nečakať na tieto pocity a popíjať tekutiny ako som popísal a k prejaveniu nemusí prísť,alebo len k nízkemu. S tým musíš počítať lebo su to sedatíva, ale takto som sa ich snažil prekonávať.
NAVI...5-htp a jeho miesto v policke je zas moja intuicia :))) nieco mi hovori, aby som si ho supol az po detoxikacii, tak poslucham :)))
...F 48.1 je derealizacia?
...otazka na vsetkych: nesuvisi ten pocit unavy pri AD iba s nizkym tlakom? ak ma clovek depku, ma pochopitelne vyssi tlak. teda ak su AD ucinne, s ustupom depky by mal prist aj pokles tlaku - nie je toto pricinou unavy a ospalosti pri brani syntetickych AD?
Dnes večer(včera) som sa cítil dosť F 48.1 , tak som si len tak pokusne dal jednorázovo St. johns wort. Mám pocit, že to pomohlo. Takže občas jednorázovo vo veľkých dávkach(900mg), si prásknem aj lubovník.
Pito 1. www.mamdepku.cz
Peto28, už by si mohol vymeniť syntetiku za prírodné a zbaviť sa tak únavy.