Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Elessar. Ja mám tlak okolo 100/60 a nie som unavený. Vlastne nie som unavený od doby, čo neberiem syntetiku a beriem prírodu.
Ako robíš detoxikáciu. Ja hltám napríklat Aloe Vera a Spirulinu. Ale stravujem sa normálne.

navi

Elessar. Nemáme ti čo odpúšťaš. Nám syntetikou neškodíš. Vidíš, ja som hupol do neznáma bez toho, že by som o tom nejako uvažoval. Proste spontánne. RNG ma presvečil, že je borec, a dnes som mu vďačný za to, že nemusím konzumovať syntetiku. Je to prosté.

elessar

NAVI, FACE OF AGONY...zabudol som dat "klobuk dolu" pred vasim rozhodnutim vykaslat sa na syntetiku a nahradit ju prirodou. ja zatial ostavam so syntetikou a svojim pozitivnym myslenim, no dufam, ze nebude trvat dlho a budem vas nasledovat. dufam, ze aj nadalej sa budete so mnou a vlastne so vsetkymi na tomto fore podielat o Vase skusenosti...ono to velmi pomaha, ked clovek skace do neznama, ale pri tom vie, ze uz pred nim tam niekto skocil a nestalo sa mu nic zle...zeby z mojej strany trochu alibizmus??? asi ano, snad mi to odpustite :)))

IvanBA

Moja skusenosť, pri užívani ATD: nebrať na lačno-len po jedle; pri pocite unavi,ospalosti popijať asi v 10-15 min.intervaloch tekutiny cca do 2 dcl. a snažiť sa mať pohyb-aktivitu a nemyslieť na to,niečo robiť. V priebebehu 1-1,5 hod to prejde, alebo nečakať na tieto pocity a popíjať tekutiny ako som popísal a k prejaveniu nemusí prísť,alebo len k nízkemu. S tým musíš počítať lebo su to sedatíva, ale takto som sa ich snažil prekonávať.

elessar

NAVI...5-htp a jeho miesto v policke je zas moja intuicia :))) nieco mi hovori, aby som si ho supol az po detoxikacii, tak poslucham :)))
...F 48.1 je derealizacia?
...otazka na vsetkych: nesuvisi ten pocit unavy pri AD iba s nizkym tlakom? ak ma clovek depku, ma pochopitelne vyssi tlak. teda ak su AD ucinne, s ustupom depky by mal prist aj pokles tlaku - nie je toto pricinou unavy a ospalosti pri brani syntetickych AD?

navi

Dnes večer(včera) som sa cítil dosť F 48.1 , tak som si len tak pokusne dal jednorázovo St. johns wort. Mám pocit, že to pomohlo. Takže občas jednorázovo vo veľkých dávkach(900mg), si prásknem aj lubovník.