Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
RNG. Tak si ten film pozri, oplatí sa. Je natočený podľa skutočnej udalosti a hovorí aj o reálnych nedostatkoch psychológie a psychiatrie. Fakt sa to oplatí pozrieť. Tu je kontakt:search.utorrent.com 22 Mar 08 Movie7 comments[I][D]Numb.2007.DVDSCR.XviD-VoMiT
Zialbohu ja nemam cas na pozeranie novych filmov ani na citanie popularnej tlace. To je opium pre masy.
MOj cas si rezervujem na pracu a studium, obcas na zabavu, ked mi na to vijde cas.
RNG. Videl si americký film Numb (2007). Ak áno, čo by si doporučil z fytofarmak a potravinových doplnkov hlavnej postave?
Ja kupujem z velkoobchodnych zdrojov, priamo od vyrobcov.
Platit maloobchodu zbytocne navysuje ceny.
Moja misia bola doniest kvalitne doplnky za minimum.
Potravinove koncentraty a doplnky mozu dochadzat aj vo forme praskov.
Napr oblubene su praskove zelene zmesy na kokteily alebo bielkovinne koncentraty.
Osobne pouzivam aj vitamin C v prasku, tak isto collostrum, citrucell, psylium, caje,arabinogalaktan atd.
Niekedy je tazko presvedcit niekoho napr zobrat 20 kapsul kolostra 2 x denne, ale z dvoch lyziciek deci mixu kludne vypije, hlavne ked je to dobre ochutene.
To iste by platilo napr na graviolu alebo vilcacoru, kde ucinne davky su 7 az 15 gramov, co by znamenalo 9 az 20 kapsul, ale 1/2 litra caju dobre ochuteneho sa lahko vypije.
Naviac suroviny bez tabletovania a kapsulovania su aj lacnejsie.
milé:-)))
Pekný hotel, čo poviete... www.hotelspirit.sk
Dík RNG za informácie. Pod tou práškovou formou som mal na mysli prášok v kapsliach, nie voľný. Netušil som, že sa predáva aj čiste prášková forma na váhu. To som si myslel že sa praktizuje len pre koncových výrobcov potravinových doplnkov, nie maloobchod. Ja viem že nie si výrobcom potravinových doplnkov. Písal si, že si distribútorom GMP, to slovo produkcia má širorý význam a každý sme v tom videl niečo iné. Takže ďakujem za informáciu a posielam mail na informácie o možnosti Noni. jeden@atlas.sk
navi ja nic neprodukujem z oblasti potravinovych doplnkov okrem maloprevadzky vyroby striebornej vody na vzorky(kym ju, alebo ci ju?!?, schvalia, totiz prave zacali proti nej bez odovodnenia tah v Cechach...)
Oficialna ponuka je na nete, ine veci co "predavacky zozenu" je limitovane na extra vzorky, ktore boli poslane povodne na schvalenie a zatial "cakame".
Mozem poslat zopar dalsich vzoriek NONI.
Ceny ti mozem napisat len sukromne, nakolko forum dovoluje len platene reklamy, a tie tu uz mam dlho.
Aloe v praskovej forme(freeze dried, tj susene za mrazu)zatial nedovazam, mozno ani nebudem, hoci freeze dried si zachovava skoro vsetky vlastnosti cerstveho a to v 100 krat takej koncentracii. Ale prasky mozem kupovat len vo velkom a to by som musel mat v predajni povolenie na vazene sypane produkty.Zatial predavam len garantovane GMP vakuovo uzavrete vyrobcom flasky, s vynimkou na zopar cajov, ktorych vzorky drzim na schvalenie.
RNG, mám ešte jednu otázku. Dá sa nejakým spôsobom dostať od vás aj celková ponuka, ktorú predávate (myslím na papieri),aby som mal globálny prehľad o vašej produkcii, vrátane cien, hoci aj v dolároch?
RNG. Ešte mi prosím ťa povedz, či posielate na Slovensko Aloe vera aj v práškovej forme.