Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
súhlas s navi- ked analyzujem ako mi je zle a tak, tak sa toho nezbavím pol dna, ale ked sa snažím myslieť na niečo príjemnejšie+vymazávať negat. myšlienky, alebo ísť na vzduch, tak to trvá kratšie:-))) a podstatné je nebáť sa toho, zobrať to ako súčasť, kt. sa nepoddáte! inak zaujímavý článok...
Nedržte sa svojho stavu, a on zmizne.
Elessar. My DPDR áci máme svoj blog. Možno ho poznáš. blog.depersonalizace.info
o.k. ludia, ja pre dnesok koncim. prajem Vam vsetkym pekny vecer a same prijemne pocity :)))
NAVI...hlasim sa :))) aj mna sa depresia snazi dostat tymto zakernym sposobom. je to sice od nej uder pod pas, ale mne sa vo vseobecnosti zda, ze ona na "fair play" moc neda :)))
FACE OF AGONY...az take nakazlive to asi nebolo, ked citam tvoje posledne riadky :))) ...tam raz pojdeme vsetci,niekto sa na to tesi, niekto nie. ja osobne vsak odmietam cas, ktory mi ostava stravit necinnym sedenim a cakanim, kedy uz pride koniec. vies po com tuzim najviac? uzdravit sa. a vies co urobim? vsetko pre to, aby sa mi to podarilo. no a ked budem zdravucky, hned sa mi bude lepsie dychat na tom nasom krasnom pozemskom svete :)))
Kto z vás máva derealizáciu, alebo depersonalizáciu?
Elessar. Derealizácia sa ma drží už vyše 30 rokov,a zatiaľ mi nedala najavo, že by ma chcela opustiť. Až na občasnú, veľmi krátkodobú dovolenku, ktorú si poslednú dobu berie. Ale aj pri tej dovolenke je neustále na telefóne, ako keby sa nevedela uvoľniť a opustiť ma. Pritom ale ja na ňu vôbec nie som dobrý, tak nechápem, prečo sa ma stále drží ako kliešť. Druhé by sa už dávno rozviedli.
Jaja, 5-HTP beriem 2x denne.
Elessar, no ja pre istotu este nevravim hop. Ale dufam, ze coskoro aj to pride:) A s tym klobukom aj tebe. Za co? Za to nakazlive pozitivne myslenie;o) A s tym tlakom to asi tak nebude. Ja mam pernamentne nizky tlak. Sice som si ho nikdy nemerala, ale to clovek proste citi. Casto, ked sa postavim, tak sa mi uplne zatmie pred ocami, do hlavy citim take divne navali ani neviem coho. Tak tak.
Navi, ja pijem magneziove mineralky. To staci? Lebo mam pocit, ze to ma take ucinky ako magnezium, ale otazka je, ci to nie je len placebo efekt.
Dnes sa mi vtrela do mysle myslienka, ze keby som nezila, tak by to bolo lepsie. Ale nastastie som ju hned zahnala. Ale ked ja vazne nechapem, preco by som mala zit. Zivot na zemi sa mi zda taky bezvyznamny. Mohlo by to byt sposobene tym, ze verim v posmrtny zivot? A ze moja tuzba byt tam mi znechucuje zivot?
NAVI...ja sa chystam dat si dva detoxikacne tyzdne, pricom chcem uplne vysadit mlieko a mliecne vyrobky, bielu muku a sladkosti (to bude najtazsie, lebo ja ked vidim kolac, tak sa normalne trasiem :))) + pridat aloe, psyllium, denne aspon liter zihlavoveho caju (chcel som aj spirulinu, ale vsetkeho vela skodi, takze to mozno inokedy) + protokol dr. berksona. citim, ze moje travenie je dost nafigu, takze to chcem zlepsit. a tiez je to priprava na nadchadzajuci maj, kedy mavam svoje alergicke obdobie.
...inac ako derealizacia??? uz si sa jej zbavil???