Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

i-me

Ahoj. Si mlada, to vsak neznamena ze nemozes mat depresiu. Viem o com hovoris. Ked som bola este malicka, ani deti v skole sa so mnou nechceli bavit, lebo moji rodicia boli uspesni a takych predsa decka nemaju radi. Bola som sama 9 rokov pocas pobytu na zakladke. Medzitym mi zomrel otec a rozbehlo sa to.. Depresie, pokusy o samovrazdu, masochizmus, schizofrenia, nocne mory, nespavost, vsetko. Staci si vybrat. Myslela som si ze som sa z toho vylizala. Trosku aj hej, ale nie som ziaden hrdina. Uz si sice neublizujem a nechcem sa zabijat, no kebyze mam navyber vygumovat sa, spravim to. Snubenec mi po 4 rokoch povie, ze to nie je "to co chcel", ze potrebuje viac samoty a byvanie mna s nim mu prekaza. Odstahovala som sa od rodiny a celu si ju pohnevala. Takze nemam rodinu, partnera, nemam kam ist, nemam nic. Depresie vsak uz tiez nemam. No mozem si oci vyplakat. Je to skor viac bolest ako depresia. A neviem ako ty, ale chystam sa k psychiatrovi, dam si predpisat antidepresiva alebo nieco na upokojenie, a pokusim sa veci riesit. Len vo mne je uz nehorazne prazno a neviem co s nim. Ak sa chces vyrozpravat alebo poradit, kludne mi napis na mail, rada ta necham vyplakat sa na moje rameno. Aspon sa pochopime navzajom. Ludia radia "zer vitaminy, citaj knihy, cvic jogu". Ale nic nepomoze. To musi ist zvnutra a ja som to tiez stale nenasla. No mozno si pomozeme. Tak ak chces, ozvi sa, budem rada.

navi

Zmyslový orgán vnímanie. Tento zmyslový orgán síce nepatrí medzi 5 registrovaných zmyslových orgánov, ale napriek tomu je zmyslovatejší, než všetky ostatné. Málokto totiž spácha samovraždu, ak mu nejaký z 5 registrovaných zmyslových orgánov nefunguje dobre. Ak ale nefunguje dobre vnímanie, k samovražde nieje ďaleko. Vnem je najsilnejším zmyslovým orgánom, ktorý človek má. Ak sa silno poškodí, človek stráca zmysel existovať. Čo robiť, keď má človek poškodené vnímanie? Človek môže robiť čokoľvek. Môže sa na všetko vykašľať a spáchať samovraždu, môže sa potácať v tom stave, alebo sa môže pokúsiť s tým niečo robiť. Ja mám poškodené vedomie tridsať rokov. Len raz som sa takmer pokúsil o samovraždu, aj to bolo údajne spôsobené Welbultrinom ktorý má v nežiadúcich účinkoch sklon k samovražde. V každom prípade žiť s poškodeným vedomím nieje žiadna slasť. Človek s tým musí bojovať každú minútu. Čo som sa počas tých tridsiatich rokov naučil je, nepripúšťať si emočne negatívne stavy. Čím mám vnímanie viac znehodnotené, tým sa cítim horšie. Preto som sa naučil vypínať cítenie, pretože je lepšie necítiť nič, než sa cítiť zle.
Face of agony. Píšeš, že nemáš tri stovky na prípravok. Je to možné. Je to desať SK na deň. Vedela by si niekde ušetriť 10 Sk denne? Ak nie, daj mi číslo účtu, ja ti ich zaplatím.

face of agony

Tak mam smolu, lebo na to nemam prachy. Preco mi je vsetko jedno? Lebo viem, ze to aj tak nezmenim. Mozem sa snazit hocjako a vzdy dosiahnem hovno. Uz sa mi nechce zit.

navi

Face of agony. Skús -odkaz odstránený- so mnou to robí divy. Nezabudnite, že každá duševná porucha je vlastne fyzická porucha, ktorá mení kvalitatívne spôsob vnímania.