Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Pozri sa Elessar. Keď ti sláva stupne do hlavy prostredníctvom pozitívnej energie, tak ťa budem chváliť až do aleluja. To je môj serotonín tebe...

navi

Elessar, ako vtip to je dobré(ja by som napriklad rad vedel, co vsetko chyba mne, len mam taky pocit, ze to uz by som sa potom stravoval vyhradne potravinovymi doplnkami :))),ale myslím si, že ti to nehrozí...odkedy beriem potravinové doplnky sa môj stav zlepšil. určite sa jedná o podstatne vyššiu kvalitu ozdravenia, než mi ponúkli psychofarmaka. Teras si ma inšpiroval tým rybacím tukom, takže môj repertoár sa zasa zväčší...To už bude utešená rodinka potravinových doplnkov. Nechceš niečo pridať k tej svojej sirote?

peter25

Ja jej chcem pomoct,chcem sa s nou rozpravat o tom,len neviem ako jej to povedat.Povedal som jej,ze jej nebudem volat,ze ked si to usporiada,nech zavola.Neviem ci som urobil dobre.Skusal som sa stretavat len tak kamaratsky,ale ona bola velmi smutna,zbrkla,cudna,pytala sa ci mi to neni cudne sa takto stretavat.Ze ako to ze mam taku dobru naladu,aj 3x sa pytala.Ked som nas rozoberal,aj pritakavala,ale odpoved konecna bola zase ina,neviem ci jej mam dat pokoj aspon na 2tyzdne a potom pomaly sa jej prihovarat,nejako jej povedat ci sa neciti inak ako predtym,len ked ma nejaky problem,tak to takto riesi,zbrklo.Ako jej povedat,ze ma asi depresiu?aby sa neurazila

elessar

tak ludkovia, pekne sa nam to tu dnes rozbehlo :))) az mi je luto, ze musim tuto milu spolocnost opustit. kazdopadne vsetkym prajem krasny zvysok vikendu bez prejavov depresie. docupkam zasa v pondelok.

navi

Jasne Elesar. Dôležité je zlepšiť prístup k samému sebe. Ak sa budeme chrániť pred negatívnymi myšlienkami, chránime zároveň aj telo a jeho normálne fungovanie. Keď už sme to svojou psychikou pobabrali, mame zasa možnosť to svojou psychikou aj napraviť. Ak sme už príliš svojou psychikou pobabrali telesné fungovanie, je na nás, aby sme svojou psychikou našli tie správne prípravky na jeho opätovné normálne fungovanie. Takže hurá do toho...

RNG

elessar. keby si videl ake kvanta toho beriem ja, co som pred 15 rokmi nechcel prehltnut ani jednu tabletku aspirinu!
A postupne to pribudalo po jednej, ze dnes, ked na mna lezie napr choroba, musim vysadit vsetky diabeticke a mineraly, aby som stacil brat obranne voci chorobe, ktorej priciny nepoznam, takze adresujem vsetky mikrobialne a hotovo. A za 3-4 dni je to prec.

Len ten kasel, toho sa tento rok neviem akosi zbavit.Od Vianoc so 4 x musel bojovat proti sezonnej nakaze, zakazdym 3-4 dni, toho roku to bolo vyslovene mimoriadne. Dokonca som jeden den zostal doma, lebo som mal zvysenu teplotu 37.5 cely den. Tom uz som nemal ani nepamatam kedy posledne!.
K nosnym infekciam sa pridala alergia a v spanku mi to natecie do priedusiek a pluc a kaslem a kaslem!!!Zaspavam na bruchu, naschval, ale v noci sa vzdy nejak pretocim na chrbat a natecie mi do pluc....Psia nakaza!

elessar

NAVI...uz ma tolko nevychvaluj, lebo mi slava stupne do hlavy :))) nie kazdopadne musim povedat, ze som inspirovany aj tebou...takze sem-tam, pochval aj sam seba :)))
minule som tak nad tym vsetkym premyslal a zistil som, ze toto forum vlastne odraza cele spektrum nazorov, od liekov cez potravinove doplnky az po psychoterapiu + depresia je tu preberana zo vsetkych moznych hladisk, takze keby som mal prvykrat depku a prisiel sem, asi by som bol celkom rad, ze som nasiel taky bohaty zdroj informacii. paradox: hoci zijeme v dobe plnej informacii, tie najpodstatnejsie veci nam unikaju. jednoducho sa v tej spleti nevieme orientovat. ja si myslim, ze toto forum podava aspon zakladne informacie o moznych pristupoch k depresii a to je velmi fajn a hreje ma pri srdiecku, ze som aj sam niecim prispel :)))