Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

peter25

viem ze ma lubi,bojim sa o nu,aby jej nebolo este horsie teraz,ked nie sme v kontakte ani,tak by som chcel aby bolo dobre znovu

navi

Tvoja frajerka má chorobu,pri ktorej prestáva vnímať cit. Takže problém nieje v tom, že by ťa neľúbila, ale v tom, že to skrz chorobu necíti.

peter25

DIK navi,aj ja si to myslim.Teraz som uz pochopil,ze neni pravda,ze ma nelubi.Neurazim sa uz zato,co nie je pravda,ukazem jej,ze som tu aj teraz pre nu,aj ked ona nechce,budem tu len pre nu.Lebo ju lubim.Mozno po case pochopi,ze urobila chybu.ze jej chybam,len sa bojim,aby ju to netrapilo az tak,ze spravila chybu,ze si nieco urobi,to by som neprezil

navi

Peťo, ty musíš stáť nad jej náladovosťou. Jej náladovosť ťa nesmie vyklať, a to hlavne vtedy nie, keď je spôsobená chorobným vnímaním, ktoré tvoja partnerka vlastí. Ak ti hovorí, že ťa má rada, tak vtedy má vnímanie normálne. Ak ti hovorí že ťa nemá rada, tak to nie preto, že by ťa nemala rada, ale preto, že sa jej zaplo chorobné vnímanie.

navi

Simona. Nezabudol som na to, že sa Peter pekne kvôli tomu zožiera. To čo som navrhol je akcia k tomu, aby sa už konečne prestal zožierať a začal niečo robiť. však jeho otázka bola, čo mám robiť? Tak som mu odpovedal. Človek sa zožiera len v pasivite.