Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

peter25

Ona si to asi neuvedomuje,ale uvedomuje si,ze sa s nou deje nieco.Ale asi si mysli,ze to je pre to,ze sa rozisla somnou,alebo neviem.

peter25

Podla mna sa urazi ked jej poviem,ze si myslim ze ma depreiu.Ako jej to povedat,aby mi verila,ze sa s nou deje nieco

[zruseny12]

PRESNE RNG,JA UZ ANI NIEKTORYM LEKAROM NEZAVIDIM...JE TO VELMI ZLOZITE...A VELMI ZODPOVEDNE...TA MEDICINA A TELO JE TAK ZLOZITE,ZE TEN KTO SA V NOM FAKT VYZNA A VIE POMOCT-PRED TAKYM CLOVEKOM KLOBUK DOLE....

RNG

Maria, cim som v tom hlbsie, ty je to besne komplikovanejsie s tym telom!
A uz sa ani nesnazim hladat, co sa v tele naozaj deje, len co zhruba moze pomoct.
Zinok sa da velmi lahko predavkovat. Zoberies 2-3 doplnky, ktore obsahuju zinok a si cez 50 az 75 mg, co zacne uz niekomu skodit.Hlavne ked to beries pravidelne a nie len kratky cas.

[zruseny12]

clovek sa uci na vlastnych chybach..:0)))...a cely zivot sa ucime...a nikdy nebudeme vediet aj tak vsetko...A UCIME SA PRETO ABY SME NA STAROST AJ TAK ZABUDLI...:0)))).......ZE?

peter25

ok,skusim jej to povedat tak,ak mi nebude verit,pojdem s nou aj k psychologovi,tomu uveri hadam,daju sa urobit testy na depresiu?

[zruseny12]

no vies aj nieco zjes nejaku potravinu kde obsahuje MG,alebo aj vody mineralne maju niektore MG a s tym tiez musis pocitat...ja som tak jedla vela ryb,aj brala som zinok...proste som sa musela predavkovat,lebo mi bolo nenormalne zle,tak som ani neviem ako ma napadlo,ze vysadim zinok,a postupne to preslo tak som si sadla k doplnkom a pozerala som co a ako beriem a brala som ho dost...a to bola uz ako pomaly otrava...aj dobrych veci vela skodi odvtedy si davam pozor...

jaja

díky mariaa- no snažila som sa neprekročiť stanovenú dávku, ale asi sa moc nemajú radi liečivá a potrav. doplnky s podobným zložením... no som múdrejšia...