Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

face of agony

Navi, aj mna napadlo, ze by mohlo byt najprv to vnimanie poskodene a az potom chemia. Ja mam o tom zas inu teoriu. Podla jednej knihy su vsetky choroby sposobene psychikou. Sebalaska je to najdolezitejsie a ked je tento vztah k samemu sebe naruseny, nastavaju zmeny v tele. A tiez sa tam dost venuju autosugesciou. Napriklad, ked sa vam zda, ze vam ludia ublizuju, tak si milionkrat denne budete hovorit, ze ludia su k vam dobri, kazdy vam robi len dobre...atd. Je tam aj zoznam chorob, ktory vam povie, ake myslienky vas k tej chorobe dohnali. Napriklad, ja mam skoliozu a to spobili tieto "presvedcenia": Vlacenie bremien zivota. Bezmocnost a beznadej. A najdu sa aj ine veci, ktore ako toto presne sedia. Ak vas to zaujalo, tak mozte napisat nejaku chorobu a ja vam poviem, co to znamena. Aspon si overim, ci to plati aj na druhych:)

ataner

k teme, co skor vajce alebo sliepka, pridam postreh ako mozog oklame telo:
nepochybujete isto o tom, urcite ste skusali autogenny trening - vyvolat si pocit tepla... ako si dokaze niekto menit srdecny tep, ako mate zive sny, mate fyzicky pocit vo sne...
a na druhej strane - napriek fyzikalnemu posobeniu - ziadna reakcia na tele, co ja viem, napr. prebehnu po pahrebe bez popalenin????

elessar

NAVI...co to zazracne ginkgo, ktore si opisoval ako liek proti dp/dr??? funguje, alebo to bolop tiez iba zo zaciatku???
...cize najprv zmena chemie, az potom chorobne vnemy??? nemoze to byt naopak..ze najprv existuju chorobne vnemy az potom zmena chemie a nasledna depresia alebo ine poruchy??? ak niekto nahle strati blizkeho, ta strata samotna nevyvola zmenu chemie, ale najprv si tu stratu uvedomi, teda pride vnem a az jeho nasledkom dojde k zmene chemie v mozgu...aspon podla mna :)))

ataner

no jo, ako sa tak rozhliadam po tych vselijakych prostriedkoch, tak spustu ich ma aj AD ucinky a aj naopak.
nie nadarmo sa vravi, vsetko so vsetkym suvisi
ale neda mi otazka: citali ste, poculi ste o technologii: SKENAR?
mne sa tak chodi kamoska nabijat. vcera som precitala daco na webe. zda sa mi to uzasne a ako technik sa mi to zda celkom OK, krasna synteza stareho vychodneho ucenia a modernej techniky :)

elessar

FACE OF AGONY...mam z teba radost :))) len tak dalej, nechaj sa viest tymi pocitmi, predstavuj si, ze odteraz budu stale castejsie...ak by nahodou doslo k zhorseniu, tak vedz, ze je iba prechodne a ze po nom opat vykukne slniecko :)))

elessar

ATANER...EPA je protizapalova, takze by to mohlo fungovat + vyskumy ukazuju, ze vo vacsich mnozstvach (3 x 3 by malo stacit - aj ja tak beriem) sa prejavuje jej antidepresivny efekt. takze myslim, ze ked budes brat, nic nepokazis :)))

elessar

...tak sa nam tu alternativna liecba prostrednictvom potravinovych doplnkov celkom slusne rozbieha: ja, FACE OF AGONY, ATANER a najdalej je NAVI, ktory syntetiku uplne odstranil, + JAJA, ktora syntetiku nikdy nebrala...ak som na niekoho zabudol, tak sorac :))). ja dufam, ze o svojich skusenostiach budete informovat...ja za seba hovorim, ze informovat budem. ide na jednej strane o to podporit sa, ak to niekto bude potrebovat a tiez o to, aby sme ukazali ludom, ktori potrebuju pomoc, a najdu si toto forum, ze existuje cesta, ktora nemusi ist priamo cez psychiatra a synteticke lieky, ktore maju kopec negativnych vedlajsich ucinkov. teda aspon ja to tak beriem :)))