Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
NAVI...vdaka za ten tvoj serotonin. a musim povedat, ze moj rybi olej uz v tom nie je sam :))) konecne som totiz otvoril aj 5-htp a beriem aj GSE (GSE je ale skor do inej temy, s depresiou nema nic spolocne).
...pomerne rychlo totiz doslo k zhorseniu, tak som sa rozhodol nahradit ten vypadok 1 tabletky prave 5-htp...a tak trochu som bol aj zvedavy, co to robi. neviem ake mas skusenosti ty, ale ja osobne ucinok prirovnavam k rivotrilu, ked som ho zacinal brat.
Máš kvalitatívne zmenené vnímanie reality. To spôsobuje chémia v mozgu.
Ja citim taku velku prazdnotu, neviem sa jej zbavit, trva to celu vecnost. je mi hrozne. je hrozne to trpiet.viem ze su aj horsie veci, ale ta vecnost je hrozne dlha a nekonecna a stale len trva a nic sa nedeje, len plynie a hrozne pomaly a potichu a vsade je pusto, a tma a nic sa nedeje, ledva sa nieco pohne. vsetko je pochovane vo vecnej tme.
Zatial SAM-e je pomerne drahy na Slovendky trh, ked najdem lacnejsi zdroj, pokusim sa ho doviezt.
RNG. Čo je to SAM-e? Dá sa u nás zohnať? Na internete som našiel len zahraničné kontakty aj to dosť drahé...
Peťo.Ja som nenapísal že kňučíš, ale že skučíš, to je rozdiel. A ty skučíš...Si strašne nerozhodný chlap. Prečo si tak komplikuješ život? Však to je o ničom. Keď niečo chcem, tak to urobím, a keď niečo nechcem, tak to neurobím. Bože, keby som bol ženská, tak takého chlapa by som nechcela. Rozhodnosť je, že teraz si niečo zmyslím a idem to urobiť. a ty furt okolotoho chodíš ako oklolo horúcej kaše.Tá kaša vôbec nieje horúca, to si len ty myslíš. To čo ty vnímaš ako problém, ja napríklad vôbec nevnímam ako problém. Ja mať takú babu, tak nemám najmenší problém pokecať si s ňou, nech je v akomkoľvek srabe. Mal by si byť racionálnejší a menej vnímať emócie. Inak z teba bude to, čo je teraz. Nevieš čo máš robiť, pretože jej nechceš urobiť zle. Zlo je vtedy zlom, keď ho robí človek vedome. Ak niekomu nerobíš zlo vedome, tak môžeš robiť čokoľvek. Chápeš? Takže dôležité je, čo chceš ty urobiť. ak ju chceš navštíviť, tak ju navštív. Ak nie, tak nie. Ak ju navštíviš a povie ti, že jej máš dať pokoj, tak jej daj pokoj. Pre istotu sa jej spýtaj, ako dlho jej máš dať pokoj. Keď ti povie navždy, tak jej daj pokoj navždy, pokiaľ nezmení názor. Ak by ti povedala, že jej máš dať pokoj navždy, tak sa už na ňu neviaž a nájdi si inú frajerku. Ale jej to povedz, že to plánuješ, keďže ona ťa už nechce, aby aj jej bolo jasné, čo to znamená navždy. A to je všetko. Aké jednoduché, že?
Som zvedavy,ako to zoberie.Dam vediet.Dik za radu,ved nemam co stratit,aj tak stale dufam ze bude zas dobre
Hlavne sa nenechaj odbit ked na teba vyskoci, to by si mal skor ocakavat. Mozno to urobi, tak sa vyzbroj poriadnou davkou energie, trpezlivosti a hlavne rozvaznymi vetetami. Nevysplechni nieco neuvazene. Ked by tvrdila ze je v poriadku ajtak jej povedz ze by si bol vdacny keby to aspon skusila a porozpravala sa s tebou to priznakoch, ci to citi aj ona. Neboj, si predsa chlap, ty dokazes byt tvrdy ako skala. Tak do toho. Vela stastia.
Simona-dakujem,skusim to tak,nebudem rozoberat nas vztah,ale len ju.Nejako jemne to preberem s nou,nebudem tlacit na nu.Dufam ze to nevezme zle,ved ked ma lubi...pochopi ze chcem jej dobre
Tazko povedat ako to vezme, podla mna si to uvedomuje. Ak si sa rozhodol za nou ist tak za nou chod a bud jej oporou. Zahod vsetku tu tvoju neistotu, tym jej pomoct nemozes, len naopak. Vysvetli jej to jasne, ze si sa trosku vypytoval na internete pretoze si hladal pre vas pomoc, ze ti na nej a jej zdravi zalezi. Sebavedomie nesmies stratit. Ona to pochopi, hlavne na nu netlac s premyslanim o vasom vztahu, bude si to vazit. To je moj nazor, ale vsetko zavisi na tebe.