Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

ataner

s tymi mineralmi je to na povazenie.
na krcnej chrbtici mam vyrastky, zrejme sa ten vapnik a spol. aj uklada, ale na nespravnom mieste

RNG

ataner, stale su tu problemy mineralov.
Takze si treba napravit travenie(lepsie travenie=viac vytazenych mineralov a inych latok=betain HCl a enzymy) a pripadne doplnit si ich branim mineralovej zmesi na kosti, odporucam so spirulinou pre lepsie zabudovanie.
. Co sa tyka samotnej bolesti, je plno protizapalovych(quercitin, bromelain, boswelic acid, vitaminC a E, GLA z pupalkoveho alebo borakoveho oleja atd.
Ale klbove zapaly sa tiez daju odstranit branim materialov na klby, ako glukosamin, MSM, bromelain, chondroitin, hyaluronicka kyselina a podobne.
Z jediel dobre uvarene do makka gliky, huspenina, zivocisna zelatina.

ataner

no ved vitaminy C, B12, a aj D su v stress-B
ten kokosovy olej znie zaujimavo, ako si uhadol, ze si davam rano kavu?
riasy si davam modrozelene - spirullinu
a ako tak browsujem po webe, asi dam do suvislosti k unave aj bolesti v pleci, obcas take, ze nevladzam v noci potiahnut na seba paplon.. pani v obchode mi poradila EPA, davam si 3x3 tablety, co vy na to?
to rameno neviem ci je z krcnej chrbtice, alebo ramenny klb - artroza a odvapnenie. a ako som sa dozvedela tak 5-HTP posobi aj na zmiernenie bolesti

navi

Duševné choroby neexistujú, existujú len duševné reakcie na fyzické choroby. Všetky tzv. duševné choroby sú len duševnými reakciami na stav vo vedomí. Stavy vo vedomí sú podmienené vnemom. Keď hapruje chémia v mozgu, nastáva zmenené vnímanie, na čo ľudské ja reaguje duševne. Takáto reakcia ale nie je chorobná, je úplne normálna a prirodzená. Chorobným je vnem, na ktorý prirodzená reakcia duše nastáva. Chorobný vnem je spôsobený(opakujem) zmenou chémie v mozgu.

RNG

Ataner, na jarnu unavu su najlepsie "superjedla"=zelene zmesy, rozne mlade travy, morske riasy,collostrum,vitamin C a hlavne D.
Pripadne aj B-12 vo forne pod jazyk(sublingual)
A lyzica kokosoveho oleja hned zrana miesto kavy.

ataner

nazda depkari a spol.
tak uz aj ja mam doma zbierku hnedo-zltych flasticiek a vyhadzujem chemiu.
mam prvu davku 5-htp, stress-B
po niekolkych rokoch syntetiky a som zvedava velice teda ako to pojde.
po dohode s lekarkou som vypustila ranny welbutrin, vecerna alventa este zostava, v piatok dohodneme dalsi postup. ziaden z mojich liekov nie je ale vyslovene na serotonin, psychiku mam vcelku OK,len na mna asi viac dolieha momentalne jarna unava, stav bez bateriek.

navi

Čaf Elessar. Ja som po dvoch kapsliach 5-HTP úplne stratil na niekoľko hodín dpdr. Mal som po dlhej dobe pocit skutočnosti okolitého sveta. Vydržalo to pár hodín. Teraz to už neúčinkuje tak famózne, ale tú dpdr to riedi. Vďaka 5-htp a Ginkgu a horčíku som vlastne bez problémov prešiel so syntetiky na prírodu.

face of agony

Caute ludia, konecne som zazila skvely den. Teda nebolo na nom nic vynimocne, ale vnutorne som sa citila velmi dobre. A to som vcera vecer "zabudla" vziat lieky :) A vám sa ako darilo?

elessar

ENLKE...trochu malo info, skus povedat, ako dlho to trva, ci tomu nieco predchadzalo (dlhodoby stres, tragedia, drogy,...) a mozno aj trosku viac o svojich pocitom...potom budem mudrejsi :)))