Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

teraz by ma zaujímalo, či sa mám viac venovať celestínskemu proroctvu, alebo vonkajšej realite, keď mi celestínske proroctvo pripadá reálnejšie, než vonkajšia realita. Čo by si človek mal vybrať. To čo vníma on reálnejšie, alebo to čo je obvykle reálnejšie?

navi

RNG. Môj program je tak činorodý, že už nemôže byť činorodejší. Dá sa povedať, že som činorodosťou preťažený. RNG, v tom to neni, že by sme sa príliš zaoberali sami sebou. To je blbosť. Ja mám firmu a podnikám už 15 rokov. Tieto naše výlevy fungujú len vrámci činorodosti medzi riadkami. Nezaberajú vôbec miesto činorodosti. Aspoň u mňa nie. Skôr mám obavy, že keby som bol v poriadku, tak som viac lenivý, pretože by som sa činnosťou nesnažil zahnať poruchu vnímania , čo mám. Takže aspoň moje výlevy sú medzi riadkami, čiže počas činnosti.
Inak môj problém nieje vnútorný, ale vonkajší, pretože vonkajšiu realitu nevnímam ako skutočnosť. Takže čo navrhuješ RNG?

RNG

Privela meditujete sami nad sebou. To nie je velmi zdrave.
Zvolte si nejaky cinorody program, ktory vasu mysel odputa od vasich vnutornych problemov.
Tak asi, ako vo vtipe:
" Boli ta hlava? Prasti si kladivom po prste, hned na tu hlavu zabudnes", hahaha

elessar

NAVI...to s tou realitou sa uz radsej ani nepytam, lebo k odpovedi sa clovek asi nedopracuje. staci si spomenut na platonovu jaskynu. pre tych, ktori staroveku filozofiu moc nemusia mam iny priklad - matrix. zoberte si to ako filozoficku myslienku, nie ako hollywoodsky trhak...moze nieco podobne existovat? moze. existuje to? neviem.

navi

Face of agony. Veľmi silný zážitok dokáže likvidovať chémiu v tele rovnako, ako rádioaktívne žiarenie život. Takže intenzívny zážitok naruší chémiu a narušená chémia spôsobí zmenu vnímania. Zmena vnímania spôsobuje neurotické symptómy a nič na tom nieje nenormálne, proste to tak funguje.

navi

Ginko funguje dobre. Doporučujem.

Elessar. Nikdy som netvrdil, že naše vnemy nemajú vplyv na našu chémiu.Lenže ak takýto vnem spustí abnomálnu chémiu, ten vnem nie je duševnou chorobou, a ani zmenená chémia nieje duševnou chorobou. Vždy sa jedná o fyzickú chorobu s duševnými následkami, ale nikdy nie o duševnú chorobu. To je kravina. Duševná choroba je len výmyslom niekoho, kto tomu poriadne nerozumie.