Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

ataner

caute depkari
ako sa vam dari? nejaki ste v utlme, co som tu nebola, moc reci nepribudlo.
ja sa mam na... piiiip :o))
neviem ci je to uz prejav detoxikacie, alebo iba podcenenia pocasia zo zaciatku tyzdna, ale som zdochnuta, tecie mi z nosa, oci... no nadcha ako hrom, na slnku kycham.. esteze nemusim do prace, mam ju doma, ale aj tak sa neda
mierne sa mi toci hlava, teplotu nemam.
nervy mam napadrt, sklamal ma jeden nadejny dopisovatel, ale preslo to rychlo. asi je tato moja inkarnacia je uz posledna a o tom, ze stastny zivot mozno mat aj bez muza :o))
inak, viac ako tyzden som bez masa, kto chce, prezradim ako sa mi to 'podarilo' :(

elessar

FACE OF AGONY...nuz sposobov meditacie je niekolko, treba hladat (ja na nete) co ti najviac vyhovuje. odporuca sa pri tom sediet, mne je vsak najlepsie, ked lezim (pozor, mozes lahko zaspat :)))) najpr sa snazim stopnut vsetky myslienky, aby som mal prazdnu hlavu (pri tom hlboke nadychy a vydychy) no a potom vizualizujem - predstavujem si rozne pekne veci a "pocuvam", na co reaguje moje telo a podvedomie. ked to zistim, rozvijam tieto myslienky a to sposubuje neuveritelne krasny pocit :))) vyskusaj...chce to par dni cvicit a hladat, aka forma je pre teba njlepsia, ale stoji to za to. dnes si dokonca pred tym ako idem do prace privstanem, aby som mohol pol hodinku meditovat...no a potom je hned den krajsi :)))

face of agony

Na co je ten lotosovy olej? Ejha, krasny stav. A ako sa medituje? Na co to je? Viem, ze ti vtedy prichadzaju myslienky, ktore nechas volne prudit, ale inak o tom nic neviem.

IvanBA

Má niekto záujem o knihu "Ako sa zbavit stresu a depresie bez liekov"-David Servan-Schreiber.Mám jednu naviac. Nebola ani čítaná-je uplne nová .Povodná cena 349.- Sk.Cena dohodou.
Som z BA

elessar

FACE OF AGONY...jasne, nasleduj instinkt, ten ti povie, kedy vysadit a ci vobec :))) ja mam ixel - 2 tab. (jednu som uz vysadil) + papam ako vyzivovy doplnok lososovy olej v kapsuliach (3x3g denne). inac v poho...trosicku unava - mozno z pocasia, mozno z liekov, neviem... ale inak super :)))
...dnes rano som meditoval a zazil som taky skvely stav ako uz davno nie, bola to krasa a ja dufam, ze sa to bude opakovat co najcastejsie :)))

face of agony

Elessar, nestazujem sa :) Len som si v poslednom case vsimla, ze som nejaka ustipacna k druhym. A s kamosmi sa nemame o com bavit, co mi je velmi luto, lebo ja by som velmi chcela, aby to bolo minimalne take ako predtym. Ale inak fayn. A ty ako? Co teraz beres? Ja berem rano pol welbutrinu, vecer zyprexa a amitryptilin. Este si nie som v tom ista, ze by som ich vysadila. Nebudem to silit.

elessar

ZWEDAFKA...a co tak si este pred tym ako pojdes za lekarom precitat nieco z historie tohoto fora??? najdes tu kopec info o depresii a tiez nejake alternativne cesty, ako riesit tvoj problem bez pomoci psychitra. ber to ako radu. ak vsak ches ist naozaj k psychiatrovi, potrebujes najprv odporucanie od obvodaka.

navi

RNG, ak by platilo že:Aktivita je velmi zdrava pre dusevne zdravie.
Tak ako cvicenie pre telesne zdravie, tak som zdravý ako repa. V mojom prípade to funguje len na odstránenie sekundárnych záležitostí choroby. Zrejme to si mal na mysli svojou radou. Ale to už dávno vieme. To nevedia len začiatočníci.