Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Žiť a existovať súm dve rozdielne veci. Ja len existujem.
Elessar. Ja by som to nazval stavom medzi Navim hercom a zdravým Navim. Bude to znieť paradoxne, ale Navi herec je na tom horšie, než Navi medzi. Aj keď z vonka to vyzerá naopak. Navi herec je ďalej od zdravia, než Navi, čo sa tu predviedol dopoludnia. Ja už v podstate 30 rokov svoju existenciu hrám a nie žijem. On je totiž rozdiel medzi tým, či človek svoju existenciu hrá, alebo žije. Žitie mi nieje dovolené, tak aspon hrám, že žijem.
Mamca. Choroba.
takze, prave som sa vratila z konzultacie od mojej lekarky, mam schvalene pokracovat bez liekov, som cista.. :o)) uz tyzden vlastne
NAVI...sa mi zda, ze akosi nie si vo svojej kozi. co sa deje...navrat silnej dp/dr???
inac som zistil uz davnejsie, ze u mna dp spusta aj pocitac. mozno to bude mat suvis s elektromagnetickym ziarenim, mozno s tym, ze sa musim dlhsie sustredit na nejaku vec, neviem. jednoducho, ked pracujem s compom dlhsie, pride dp. vcera som za nim sedel nejake 3 hodinky a objavila sa veru znacne silna dp.
FACE OF AGONY...lososovy olej, nie lotosovy :))) to je olej z lososa - z ryby :))) ak si pozries starsie prispevky, dost som o nom popisal. vo vseobecnosti je to "potrava" mozgu a vyssie davky by mali dokonca mat antidepresivny ucinok. tak som zvedavy :)))
No vieš,každý má to svoje...Niekto strach z ublíženia,niekto prílišnú snahu mať všetko a hneď,iný zas strach zo straty,potrebu vnímania širších súvislostí,potrebu naučiť sa úcte k slobodnej vôli druhých.... Čo ti dáva takýto tvoj pohľad na svet?
Prežívam skutočnosť, ale nie ako skutočnosť. Môže byť niečo životom, ak ho neprežívaš ako skutočnosť? Keby som vedel, čo mi bráni prijímať skutočnosť ako skutočnosť, tak to odstránim. Všetko by som chcel prijať.
Huh,akosi som tušila túto tvoju odpoveď.. Mňa zaujíma,ako vieš,že neprežívaš skutočnosť,čo ti bráni prijímať.A hlavne,čo z toho "okolo" by si prijať chcel.
Aby som prežíval život okolo seba ako skutočnosť. Potom by som už život nemusel hrať a mohol by som ho žiť.