Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Dnes som si vrzol 1800mg lubovníka a asi tristo mg 5-htp. Pôsobí to ako opium. Chce sa mi smiať, aj keď mi je na hovno. Dobré nie?
Na hovno mi nieje z preparátov, ale z dpdr. Preparáty robia čo môžu.

RNG

Ja len tvrdim, ze niektore potraviny a potravinove doplnky maju dopad na rozne nervove problemy.
Samozrejme je to individualne, takze si to kazdy musi sam na sebe vyskusat.
Ale statisticky je znacna vacsina takych, co im to pomoze.
Teda niektore z nich.

navi

Neviem prečo, ale najviac sa teším na smrť(neberte si zo mňa príklad). Ale keby som bol zdravý, určite by sa mi zomrieť nechcelo. Veľmi dobre chápem tých, čo chcú eutanáziu. Oni chcú vlastne darček. Príjemnú vec v pomere k tomu, čo zažívajú. Zdraví ľudia to za príjemný darček nepovažujú, pretože život vnímajú pozitívnejšie než smrť. Niekedy je ale smrť príjemnejšia, než tzv život. Ja tomuto negatívnemu životu hovorím antiživot. Takže antiživot je mínus, smrť je nula a život je plus. Kde sa nachádzaš ataner?

mamca

Navi,nepochopil si moju otázku.Pýtam sa,čo tým prístupom získavaš.Ochranu? Nadhľad? Nadradenosť? Možnosť sebaľútosti? Pozornosť? ......

navi

Neboj sa ataner. St.Johns Wort je kvalitnejšie, než všetky AD dokopy.A to ešte nehovoríme o 5-htp. Takže buď v pohode a nečakaj žiadnu katastrofu. Nepríde. A keby náhodou tá katastrofa k tebe zablúdila, tak jej povedz, že sa splietla, a že zablúdila.

ataner

navi. uplne stracam prehlad v tych tvojich roznych definiciach, ci popisoch tvojho vnimania a ponimania jednotlivych pojmov, niekedy matne tusim dokonca vzajomny rozpor v tvojich vypovediach ale cela ta debata mi pripada ako nahananie vetra
ked si niekedy myslim, ze som nieco pochopila, ako asi to myslis, v nasledujucej vete to vyvratis

ataner

mamca, elessar. poznanie navi mate o nieco jednoduchsie ako ja. pred casom sme sa spolu rozpravali o nahlade na svet, zivot. to co tu prezentuje teraz, uz nie som schopna s nim riesit. a mozno je to aj tym, ze vysadenim AD u mna dochadza k zmenam vnimania ..
par dni dozadu ma jeho euforia z uzivania doplnkov nadchla... snad neschytam podobny prekmit aj ja