Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

mamca

Navi,vďaka za info.Písala som,že pochopiť druhého je ťažké,nie že na to Ataner nemá. (A myslím,že to nie je len o IQ) Problémy si nerobím,ak niečo poznám,ponúknem aj druhým.Ja som len rada,ak máš život zvládnutý.:)

navi

Mamca. Pre tvoju informáciu o ataner:
Pridal:
ataner
Včera 18:05
takze, prave som sa vratila z konzultacie od mojej lekarky, mam schvalene pokracovat bez liekov, som cista.. :o)) uz tyzden vlastne

mamca

Ataner,pochopiť vnímanie druhého je vždy ťažké,koľkokrát nás zaskočí vlastné...:) AD si vysadila sama či po dohode s lekárom? Nerozmýšľaj nad nejakými prekmitmi,vo vypätých situáciách by ťa to zbytočne priveľmi"hádzalo".Svoju krivku máme každý,neľakaj sa tých okamihov,kedy sa zdá,že sme dole.Neboj,ide ti to oveľa plynulejšie a pohodovejšie,len sa drž.

mamca

Navi,myslíš,že by ti pomohlo,keby si sa dostal ku knihe,ktorá poskytuje zaujímavý pohľad na existenciu,či život a môže ti ponúknuť jedno z možných vysvetlení tvojho problému? Neviem,čo všetko si už pri hľadaní riešenia objavil,ale myslím,že v tvojom prípade nie je východisko vo vyháňaní,ale v integrácii.

RNG

navi, opatrne.
Ja viem, ze tie prostriedky su pomerne velmi bezpecne na predavkovanie ale existuje aj problem z prilisne vysokej hladiny serotoninu.
Prejavuje sa zvysenou nervozitou, overeakciou na aj najmensi stimulus, zvysenym tepom a potenim a teoreticky to moze viest az k strnutiu noh, ruk a zivotunebezpecnym zachvatom.
Zatial ale take boli pozorovane len pri chemickych antidepresivach, ale predavkovat sa da aj solou a vodou....
Navi, nie ze pojdes ovela vys s tymi davkami!
Moja zena sice berie 2700 mg lubovnika(0.3 % hypericin), ale len zriedkavo a nekombinuje to s 5-HTP.