Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

lilala

V piatok ma prepustili z psych.odd.,po nahlom zhorseni depresie. Chcem sa opytat,ci je mozne,ze z depresie mam somatizaciu. Bolia ma velmi krize a strasna bolest vystreluje do pravej nohy.Prsty na nohe mam necitlive,ziadnu silu v nich. Mne sa nechce verit,ze to je depresia,nemôzem ani spavat.Poradte mi,ta bolest sa neda vydrzat.Dakujem.

RNG

anika 123, kedze plod rastie v tebe, zamorenie syntetickumi chemikaliami od teba nedostane.Takze pravdepodobnost poskodenia je velmi mala.
Ale ked chces pomoct priatelovi, uvazujte o prirodnych prostriedkoch na odstranenie depresii, su ovela bezpecnejsie a velmi ucinne.
Povacsine su to len doplnky materialov, ktore mu v tele qj tak chybaju.

RNG

Telo je tak strasne komplikovane, procesov su miliony, doslova, a o vacsine nemame ani sajnu.
Ale z nasej stravy dnes chyba hromada enzymov, ktore sme "odslachtili" nasou mudrou civilizaciou kvoli neprijemnej chuti(palia...)a zvysok znicili tepelnymi upravami, ci uz pre strerilizaciu(fobia z bakterii) alebo pre chut.
Nuz a mame tela zamorene roznymi bielkovinnymi zhlukmi, tukovymi nanosmi a podobne.
Okrem ineho nam tie enzymi pomahali travit, takze dnes mame zhorsene travenie, vsetci bez vynimky, niektori az na kriticke hranice podvyziv na niektore materialy.
Kedze sa hodiny nedaju obratit naspat(a nikto by to ani nechcel) mozeme tie nami vytvorene nedostatky aspon ciastocne doplnit, ako sa nam na nich obraz postupne otvara.
V prvpom rade su to traviace a cistiace enzymi.
Potom pripadne doplnky(aspon docasne) toho, co zistime ze nam chyba v tele, hoci aj podla starych tabuliek z roku 1948, ktore napriek novym vyskumom tvrdohlavo nemenia.
Zialbohu, pre nezaujem medickeho priemyslu o sektor potravin a potravinovych doplnkov(cest vynimkam, ktori v tomto poli robia) musime viacmenej na sebe robit vyskum sami.
Ja osobne mam velmi zmiesane pocity, ked mam zo seba urobit pokusneho potkana a citam spravy roznych lekarov roky, kym sa na to sam odhodlam.
A este dlhsie, kym to odporucim niekomu inemu.
Ale som rad, ze to obcas pomoze a zatial nikomu na stastie neposkodilo(na to mame velkeho strazneho psa FDA v USA, aby sa na trh nedostali skodlive doplnky a potraviny, na lieky to iste prisne kriterium zialbohu neuplatnuju....)

ataner

anika, nevieme ake lieky uziva. najlepsie je precitat si pribalovy letak, ak nemas, najdete aj na www.nobel.sk
a myslim, ze aj osetrujuci lekar by mohol k tomu nieco povedat
ale ja som sa nestretla v popise vedlajsich ucinkov na tuto temu s nicim

ataner

mozes sa mylit, no nemusis.
mozes mat pravdu a nemusis
a s ohladom na fakt, ze vsetko so vsetkym suvisi, moze mat RNG pravdu

navi

Ataner. Depresia je vždy len následkom nepríjemného pocitu. Nepríjemný pocit môžeš mať zo všeličoho. môžeš ho mať z rakoviny, možeš ho mať z dpdr, môžeš ho mať z čohokoľvek iného. Dlhodobosť a krátkodobosť depresie podľa mna nehrá žiadnu roľu. Skús si dať 2700mg lubovníka za deň v troch dávkach a uvidíme, čo to s tebou spraví. Samozrejme že sa môžem mýliť, ale nemusím. Dĺžka sama osebe nemusí hrať tú najdôležitejšiu rolu. Ak ti šrób prihrdzavie vo vlhkom prostredí za tri týždne, uvoľňuje sa oveľa ťažšie, než šrób zašróbovaný tri roky v optimálnom prostredí. Ataner. Ani u teba nieje hlavným problémom depresia. Depresia vzniká len následkom problému. Vieš aký je u teba hlavný problém, z ktorého u teba vzniká depresia? Z toho čo som napísal môžeš odmietať čokoľvek, ale všetko čo som napísal je pravda. Mne sa to prihodilo. Depresia je len následok a AD pomáha človeku tento následok zmierňovať, tak ako pomáha postihnutému rakovinou zmierňovať bolesť morfium. Depku môže dostať človek az z nezohnaného pulóvrika, ak je tento stav pre neho nepríjemný. Depka nehovorí o objektívnej závažnosti udalosti, ale subjektívnej. Psychoterapia pomáha človeku zvládať nepríjemné stavy čo najlepšie. Takže kombinácia AD a psychoterapie je najlepšia. Ale prírodné AD sú lepšie, než syntetické(môj subjektíbny názor). Depresia sama o sebe pre mňa nieje nepríjemná, pretože depresia je len reakciou na nepríjemný stav. Osobne si myslím, že depresia nie je vnem, ale reakciou na vnem. Ak mám depresiu z dpdr, tak si švihnem lubovník a 5-htp, a stav dpdr sa ľahšie zvláda. Čo sa týka dpdr, tak s tým naozaj neviem, čo mám presne urobiť, pretože ešte nikto na svete neprišiel na to, ako dpdr spoľahlivo odstániť. Zopárkát som už bol bez dpdr, alebo ju mal slabšiu, ale po čase sa zasa zosilnila bez badateľného dôvodu. Jediné, čo mi zatiaľ pomohlo odstrániť dpdr aspoň na pár hodín bolo 5-htp v kombinácii s horčíkom a ginkgom.tento efekt sa mi prihodil 2x a v slabšej verzii niekoľkokrát. Aké ešte ďaľšie okolnosti na ňu vplývaju nemám šajnu. Depresia sa dá úplne odstrániť v prípade, ak sa odstráni príčina depresie. Aké sú príčiny depresie u vás?

anika123

chcela by som vás tu poprosiť o radu,môj priateľ, sa lieči na depresiu,chceli by sme mať dieťatko,môžu mať antidepresíva a antipsychotiká vplyv na zdravie plodu?