Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Dnes so prežil najkrajší deň za posledných tridsať rokov. Lubovník mi natolko rozriedil derealizáciu, že som mal pocit, že takmer neexistuje. Celé som to umocnil 40 km bicyklovačkou v prírode. Psychofarmaka sú oproti ľubovníku asi ako syntetická prírodná aróma k pomaranču.

anika123

lilala,ako je možné,že ťa prepustili,ked sa ti zhoršila depresia?môj priatel je hospitalizovaný a po troch týždňoch liečby sa mu depresia vrátila,nepustili ho ani na priepustku,lebo mu museli vymeniť lieky

peter25

Ahojte,bol som za priatelkou,porozpravali sme sa o tom,ale ona si to nechce pripustit,ze vraj to nie je depresia,opakuje sa to pravidelne na jar a jesen,potom ju to prejde asi po mesiaci,je to mozne?hovoril som aj s jej mamou,ani ona mi neverila,ze vraj doma taka nie je,ked ma clovek depresiu,moze byt 5 dni zle na tom a 2 dni lepsie?

navi

Práve pozerám prelet na kukučím hniezdom. Banda hlupákov( myslím tým personál psychiatrie), a jeden normálny Jack Nicolson. Svojím prístupom najlepší psychoterapeut na svete.

navi

Dialóg:
On1:Smrť by bola pre mňa milosrdná, ale nechcem ublížiť druhým.
On2: Tak to skús vydržať.
On1: Tak dobre.

fidorka

lilala - nemyslím že tie bolesti máš z depresie, ja som mala také isté bolesti krížov s vystrelovaním do celej nohy, boli to strašné bolesti, ja som nevedela ani chodiť, žila som na liekoch proti bolesti a až po dvoch týždňoch som vedela zájsť k neurologičke. Predpísala mi infúzie, rehabilitácie a prášky proti bolesti Zaldiar. Tú nohu som mala ako ochrnutú viac ako 1 mesiac. Najviac mi zaberal ten zaldiar a dávala som si na bolestivé miesta teplé obklady.