Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

deprim

pre aaaaaaa: Na spanie je dobry Stilnox.Dobre sa po nom spi a na druhy den clovek nie je z neho otapeny.Alebo tiez aj neurol staci.

aaaaaa

Ja som sa ešte pred uživaním mirtazenu nalievala kokteilom z herbalife, cítila som sa po ňom lepšie, schudla som a hlavne bola som kľudnejšia, pretože som sa dokázala ovládať. Až na ten spánok. Lekárke sa povie, že mám ustriehnuť svoje chute, ale ak nemá niekto problémy s váhou tak to nepochopí.Teraz som rozožratá, nervózna a nechce sa mi ísť do roboty, lebo ma bude všetko tlačiť. Takže ten liek má na mňa opačný efekt. Spím síce lepšie, ale som podráždenejšia. Hneď zajtra volám lekárke , nech mi daá na spanie iné lieky

ataner

moja osobn skusenost vaha a AD: ked som zacala uzivat deprenon, schudla som. casom som vystriedala niekolko druhov AD, poslednymi z nich je prave welbutrin, alventa, ale ziadny zostihlovaci efekt sa nekonal, naopak - za posledne dva roky som ja nabrala 12 kg. momentalne sa citim napuchnuta, otravena... a s AD som pred tyzdnom skoncila

deprim

pre aaaaaa:Od tohto lieku sa riadne pribera.Moja znama pocas jeho niekolkomesiacoveho uzivania pribrala skoro 30 kg,naozaj si nevymyslam,potom ho uz vysadila,lebo zacala mat depresiu z toho,ako vyzera.Daj si radsej predpisat nejake ine AD,napr.od Wellbutrinu sa chudne a nie pribera.

deprim

pre navi:Doplnim otazku,ktoreho vyrobcu Lubovnika odporucas?Lebo na trhu je ich viacero,ale nie kazdy vyrobok je tak ucinny,ako sa o nom pise.

evcca

navi, mozes napisat viac, ako beries lubovnik a v akej forme, dost ma to zaujima, ja beriem kvoli ppp magrilan ale viac ma laka nieco prirodne.

aaaaaa

Ahojte. Prosím Vás, má niekto skúsenosti s MIRTAZENOM a jeho vplyvu na hmotnosť? Mám ho predpísaný na úpravu spánku, ale bojím sa priberania. Práve hmotnosť ma vždy vedela riadne znervózniť, hlavne keď som sa chcela ovládať a išla som spať hladná. Potom som sa po hodine zobudila s pocitom strachu a úzkosti a ukludnila som sa len po návšteve chladničky. Bojím sa že s mirtazenom sa nebudem ovládať ani cez deň, hmotnosť porasteie a s ňou aj moja nervozita.

navi

Za tridsať rokov svojej choroby mozgu som skúsil takmer všetky syntetické AD, neuroleptika, inzulínové aj elektro šoky. Bez úspechu. A zrazu príde starý dobrý ľubovník, v terapeutickom dávkovaní, a robí divy.