Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Čo sa týka priberania, tak som za 4 roky liečby syntetikou pribral 17 kg. Pred pol rokom som sa rozhodol, že schudnem, tak som zhodil 12 kg. Teraz, keď neberiem syntetiku, mám menšiu chuť do jedla.

face of agony

Ja odkedy beriem AD, tak len priberam. Teraz sa to sice trochu ustalilo, ale aj tak. Pribrala som vyse 15 kil za dva roky. Aj mna to strasne hneva, hlavne ked sa prepchavam zradlom, v tom ta, aaaaa, uplne chapem. Ale teraz tiez presedlavam na prirodne lieky. Kupila som si aj deprim, ale ten asi ani nebudem brat. Lebo mi vynikajuco pomaha 5-HTP a B-komplex, pretoze mi chybali B-vitaminy. Tie su dolezite pri spravnom fungovani nervovej sustavy. A velmi zmiernuje aj podrazdenost. Teraz je zo mna viac menej taky flegmos:)

lilala

Anika123,az teraz som si vsimla,ze som to zle napisala.Mna prepustili v zlepsenom stave,ale na psych.odd. som bola hospitalizovana po nahlom zhorseni depresie. Som v pohode az na tie bolesti,ktore pripisali depresii.

navi

Evcca. Najnižšia cena, akú som na internete našiel je od tohoto výrobcu: www.goodnnatural.com 100tb za 144 sk. Na Slovensku ho zoženieš na stránke -odkaz odstránený- . Pre porovnanie som zobral prvý lubovník, ktorý som našiel na internete s rovnakou koncentráciou hypericínu 300mg -odkaz odstránený-
Ten druhý je 6,5xdrahší!!!
Momentálne beriem 1800mg denne. Dnes začínam s pravidelným užívaním. Doteraz som ho bral len nárazovite.

face of agony

Ja odkedy beriem AD, tak len priberam. Teraz sa to sice trochu ustalilo, ale aj tak. Pribrala som vyse 15 kil za dva roky. Aj mna to strasne hneva, hlavne ked sa prepchavam zradlom, v tom ta, aaaaa, uplne chapem. Ale teraz tiez presedlavam na prirodne lieky. Kupila som si aj deprim, ale ten asi ani nebudem brat. Lebo mi vynikajuco pomaha 5-HTP a B-komplex, pretoze mi chybali B-vitaminy. Tie su dolezite pri spravnom fungovani nervovej sustavy. A velmi zmiernuje aj podrazdenost. Teraz je zo mna viac menej taky flegmos:)