Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
navi, ja by som v odporucaniach pre inych bola na tvojom mietse ovela opatrnejsia.
dnes si zas v maniackej polohe, ktovie kde budes zajtra... nehnevaj sa na mna, ale jednoduche odporucania pre kohokolvek na zaklade vlastnej empirie mi nepripadaju dost zodpovedne.
aaaaaaa. Lubovník nielen zbavuje psychických chorôb, ale aj podporuje super spánok. A prejde ťa žravosť.
aké sú osvedčené prírodné lieky , ktoré majú pozit.vplyv aj na spánok?
Evcca. Psychiatrovi som dal kopačky, to sa občas stáva.
Evcca. Magrilan je SSRI AD. Môžeš ho vysadiť a na druhý deň nahradiť lubovníkom. Neber ich súčasne.
face of agony. Nechcem ti do toho kecať, ale lubovník ťa výjde lacnejšie než 5-htp, a je komplexnejší, čo sa týka pôsobenia na neurotransmitéry.
aaaaaaaaaaa. Prečo berieš syntetické AD a nie prírodné?
aaaaa, vies co mi trochu pomahalo zaspat? Spravim si kupel so solou (teraz je na trhu aj nieco take do kupele, co podporuje spanok, je to pre deti, ale myslim, ze by to mohlo pomoct), otvorim si na 10 minut okno, aby sa vymenil vzduch (to je velmi dolezite), lahnem si do postele, pustim relaxacnu hudbu, spravim si autogenny trening a hlavne !!!nerozmyslat nad negativnymi vecami!!!!!!! a velmi dobre je, ak sa pocas dna unavis napriklad sportom:)
Deprim. Deprim(lubovník botkovaný, prírodný produkt na všetky duševné choroby, je neučinný z toho dôvodu, že doporučené dávkovanie je neterapeutické. Doporučená dávka 180mg denne, je len desatinou z účinnej terapeutickej dávky. 5x silnejším je Ľubovník od -odkaz odstránený-
pre face of agony. Mne na takú prechodnú podráždenosť a nervozitu pomáhali homeopatiká Sédatif. Ale na moj problém so spaním sú slabé. Je to stašný pocit večer čo večer vyletieť z postele. Je to zničujúce.