Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
nikoho neodradzam. zle si vysvetlujes zasa daco :)
ivan.. uz ma nehnevaj
iste vyrazy pouzivas v mnohonasobnych vyznamoch, ale slovny zvrat na 'tvojom mieste' bud tak dobry a neobracaj ho proti mne, pretoze tvoje iq je dufam dostatocne tiez na to, aby si presne vedel co som tym myslela.
Ataner. Všetky psychické choroby. Máš pocit, že som to napísal inak?
Ataner. Mám pocit, že sa vraciaš do škôlky. Hádam si to vieš spočítať aj sama, nie?
Ataner. Ak chceš ľudí odrádzať od účinných dávok lubovníka, tak to rob, ale ja na tvojej strane nebudem.
navi a k tomu davkovaniu... treba este sledovat skutocny obsah ucinnej latky v liecive
porovnaj teda:
0,3 mg hypericinu v 1 tbl deprimu, 3x denne
s nasledovnym:
Clinical trials have used a range of doses, including 0.17-2.7 milligrams of hypericin,and 900-1,800 milligrams of St. John's wort extract daily).
Ataner. Všetko čo tu hovorím, hovorím pri plnom vedomí a svedomí.
Ataner. Na mojom mieste by si reagovala úplne rovnako ako ja. Lebo by si bola mnou. Neexistuje nič také ako na tvojom mieste. To by si pri svojom IQ mohla vedieť. Tvoja diagnostika svedčí o tom, že sa absolutne vo veci nevyznáš. Ale ako každý človek máš právo sa mýliť.
navi, ktore psychicke choroby mas na mysli, okrem depresie teda?
choroby, ktore odstranuje podla teba lubovnik bodkovany, st johns wort.
evcca, ja som tiez prestala uzivat AD, po dohode s lekarkou, ja tej mojej doverujem, nemam z nej dojem totiz, ze predpisuje lieky za kazdu cenu, a robi aj psychoterapiu.