Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

ataner

nie som za opicami, citovala som z webu
magrilan je SSRI, selektivny inhibitor
nakoniec, najdi si to sam. a precitaj to cele, nielen ten kusok kde je MAO,
www.apotheka.sk

navi

Ataner, zasa si sto rokov za opicami. Nikto tu nehovoril o súčasnom braní so syntetickými AD, práve naopak. Čítaš vôbec, čo sa tu píše? A radil som pri konkrétnom prípade preparátu SSRI a ľubovníka, kde je možný prechod z jedného dňa na druhý. Ak by sa jednalo o preparát Mao, tak by som radil inak.

ataner

ak prajes tu pritomnym, citajucim, vrela odporucania okamzite vysadit chemiu, na zaklade tvojich pozitivnych momentalnych zazitkov pocitov a neviem este ako to nazves, ano budem poseroutka, pretoze stav, aky som mala ja po svojvolnom vysadeni AD pred nejakym casom, neprajem ziadnemu z nich.

navi

Z vlastnej skúsenosti viem, že ľubovník v terapeutickej dávke 1800mg 0.3% hypericin, je účinejší a prospešnejší, než všetky syntetické AD na svete. Kto mi neverí, nech si to vyskúša. Len tak pre zaujímavosť. Ak nechcete platiť 6,5 násobok bežnej internetovej ceny, tak si ho kúpte tu: -odkaz odstránený-

ataner

Ak sa používa súčasne s inými antidepresívami ( selektívne inhibítory serotonínu, aj MAO), môže vzniknúť serotonínový syndróm, ktorý sa prejavuje triaškou, zmätenosťou, hypertenziou. ...

....

neznamena napriklad ze dnes prestanem jest magrilan a zajtra si dam lubovnik..
pretoze chemia z magrilanu sa nevyplavi okamzite a hned

tak preto by som bola trochu opatrnejsia..

dobru noc ;)

marko

Chcel by som vediet,aky je vysledok tejto plodnej diskusie,teda,ci lubovnik je ucinny pri liecbe depresie alebo nie,resp.ci dokaze svojou ucinnostou nahradit klasicke antidepresiva a ak ano,tak v akom mnozstve.Ja beriem zoloft.To ho mozem odrazu len tak vysadit a zacat brat lubovnik s tym pocitom,ze bude rovnako ucinny ako zoloft?