Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
nie som za opicami, citovala som z webu
magrilan je SSRI, selektivny inhibitor
nakoniec, najdi si to sam. a precitaj to cele, nielen ten kusok kde je MAO,
www.apotheka.sk
Ataner. Tu nejde o svojvoľné vysadenie AD.Ale o prechod z jedného AD na druhé. To je rozdiel.
Ataner, zasa si sto rokov za opicami. Nikto tu nehovoril o súčasnom braní so syntetickými AD, práve naopak. Čítaš vôbec, čo sa tu píše? A radil som pri konkrétnom prípade preparátu SSRI a ľubovníka, kde je možný prechod z jedného dňa na druhý. Ak by sa jednalo o preparát Mao, tak by som radil inak.
ak prajes tu pritomnym, citajucim, vrela odporucania okamzite vysadit chemiu, na zaklade tvojich pozitivnych momentalnych zazitkov pocitov a neviem este ako to nazves, ano budem poseroutka, pretoze stav, aky som mala ja po svojvolnom vysadeni AD pred nejakym casom, neprajem ziadnemu z nich.
Z vlastnej skúsenosti viem, že ľubovník v terapeutickej dávke 1800mg 0.3% hypericin, je účinejší a prospešnejší, než všetky syntetické AD na svete. Kto mi neverí, nech si to vyskúša. Len tak pre zaujímavosť. Ak nechcete platiť 6,5 násobok bežnej internetovej ceny, tak si ho kúpte tu: -odkaz odstránený-
Ak sa používa súčasne s inými antidepresívami ( selektívne inhibítory serotonínu, aj MAO), môže vzniknúť serotonínový syndróm, ktorý sa prejavuje triaškou, zmätenosťou, hypertenziou. ...
....
neznamena napriklad ze dnes prestanem jest magrilan a zajtra si dam lubovnik..
pretoze chemia z magrilanu sa nevyplavi okamzite a hned
tak preto by som bola trochu opatrnejsia..
dobru noc ;)
Vieš ako mi pripadáš ataner, ako poseroutka.
Ty nemáš šajnu o tom, čo je to mánická poloha. Od mánie som asi tak ďaleko, ako ty od Krištofa Kolumbusa.
Chcel by som vediet,aky je vysledok tejto plodnej diskusie,teda,ci lubovnik je ucinny pri liecbe depresie alebo nie,resp.ci dokaze svojou ucinnostou nahradit klasicke antidepresiva a ak ano,tak v akom mnozstve.Ja beriem zoloft.To ho mozem odrazu len tak vysadit a zacat brat lubovnik s tym pocitom,ze bude rovnako ucinny ako zoloft?
Ataner, ty štveš mňa prehnanou opatrnosťou, pritom nemáš k nej najmenší racionálny dôvod.